glossi so isti k katerkol drug, ne vem zakaj bi dala zanj več ko jurja če je za 200 super.
šminke so mi fajne ker se svetijo in so dost mastne ko labello (vsaj moje so vse take) pa majo full lep sijaj.
odstranjevalec laka za nohte diši božansko. pa edini k ga lahk mam. vsi ostali so mi nohte dobesedno požrli.
senčila uvau mela od nivee, loreala, avona oriflame-a........nč ni blo tak kul. ker so fajn svilnati se dajo lepo nanest. edin črn z bleščicam se ne razmaže kul.
maskare tko, nekaj povprečnega, je pa nekak res d te lahk vsaka razočara. se med seboj razlikujejo. še posebej če jih folk odpira.
krema za roke-nočna njamsi, dnevna nč kej posebnega.
lakci-lepi odtenki, v kombinaciji s prozornim lakom LONGLASTING-pa šenimaš pobarvanih parkljev ko ga odstraniš.
puder mi ni bil všeč. ne tekoč ne kuglce, je pa res, d je že dolg nazaj kar sem ga kupla.
noooooooo tkole........še enkrat sm napisala skor vse o essence. to je sam moje mnenje. če hoče kdo uporablat sam chanel pa lancome pa diorja naj ga.
men je pa to isto k pr cotah-če mi paše, bom mela. če mi ne povzroča vnetij, ne srbi, se ne kruši, itd pa sploh

tko da z moje strani GO ESSENCE! priznam d bi ga kupovala tudi če bi bile cene veliko višje.