Bageera napisal/-a: To se mi pa zdi
mal primitivno, kljub vsemu
Res je primitivno, pa ne malo... In dodatek 'kljub vsemu' je odveč...
Anžej letnik 87 pa je kljub tej njegovi telesni hibi ohranil pozitiven odnos, lahko prišel tok daleč na Bitki talentov, shujšal, zmagal na Emi, prišel na Evrosong, zdaj pa vodi oddajo... ne
vem no, jzt to gledam kot en uspeh... 
pač- moje mnenje
Seveda je uspeh, in to
objektiven, ni treba
'gledati' na to kot na en uspeh... Prav tako je bil baje uspešen in dejaven že pred glasbenim uspehom, bil je tudi predstavnik otroškega parlamenta nekje v Skandinaviji, če se ne motim... Človek se res trudi in je lepo, da mu tudi uspe... Ne vem, zakaj mu tega ne bi privoščili

...
OK, pač komu ni simpatičen, vsem nikoli ne moreš biti všeč, ni se pa potem treba fizično & psihično spravljati nanj, če ti nič noče... Človek res samo gleda, kakšno mišljenje in navade imajo nekateri

... Še malo, pa bodo naše šole kot v Angliji ali Ameriki, kjer je
'bullying' vse pogostejši pojav in spravlja 'žrtve' v obup ali celo na rob samomora...

Še bolj zaskrbljujoče pa je, da se veliko ljudi tukaj s tem strinja oz. to podpira
Sama pa sicer Anžeja drugače ne poznam in ne spremljam načrtno njegove kariere, ampak se mi zdi čisto v redu

...
Aja, čevlji so pa zato nekaj posebnega, ker jih naroča pri znanem oblikovalcu
Butanoga... Saj veste, tisti, ki se je lotil izdelave posebnih unikatnih čevljev po nesreči, v kateri je izgubil nogo, če prav vem... So pa kar dragi baje...