:ertrink: dans mi je poslal ene šest mailov, da skoz misli name, da se ves čas sprašuje kje sem pa kaj delam, kako mi gre učenje,...ona je na morju s prijateljicami,....danes sem mu napisla (potem, ko se je hotel na vsak način videti...napisal je pa tud, če greva k maši hahaha, sam da se vidiva, ker me ful pogreša????), da ga nočem več videti dokler ne uredi zadeve. Ful mi je težko, ampak še bolj mi bo, če bo z mano, polj pa spet z njo. Itak se pa ves čas sprašujem, zakaj prekleto, vztrajaš z nekom, če pa ne moreš bit samo z njo. In ona ga res ne dela srečnega, vedno ko pride od nje je slabe volje,..ko je z mano sva pa ful vesela

sam kva, k je noče spustit. Sprašujem se zakaj ? Prav zato me ful zanima kaj bo s Pupiko in kaj se je dogajalo puncam v takih situacijah, kok je sploh šans, da ostane z mano? Res čutim, da me ima rad, ampak potem ne razumem zakaj je še z njo? Konec koncev otrok ni njegov.Ona ga pa tudi po moje nima več prav rada,....Sam mogoče je pa on tisti, ki mu je več do tega, čeprav morda čuti, da bo slej ko prej konec. Spraševala sem se tudi, a je res "jebač " pa nisem čisto prepričana, da je to point...Žal mi je, da je tko, čeprav potihoma vem, da je to trenutno bla edina logična odločitev. To, da si ga deliš, ubija. VSAJ MENE. Ampak se vam bom še oglašala, te zgodbe namreč sigurno še ni konec. Midva sva se namreč že desetkrat razšla pa vsakič skupaj prišla. S to razliko, da tokrat jaz res ne morem biti več na pol