Usm vm je ful dobr, če ste na vrh-no, men pa ni-očitn ma moj mau preobilnga za ta položaj, kr tuki le prodre čis do konca pa pod takim kotom, da se res grozn velik čut, zto pride to bol u poštev kdr sm čis preveč horny Zto mam raj od strani al pa po pasje-pa da zravn mau kontrolira globino vtikanja
ja men je ful dobr če sm na vrhu pa u bistvu še zmer da sva objeta.poj mi ful tud sede na stolu.ful mi je pa všeč tud doggy style. u glavnm velik je položajev k so mi všeč in nebi mogla sam enega izbrat
Hm...Meni itak nikoli ne pride, ampak to še ne pomeni, da ne uživam v seksu. Najbolj mi paše, da imam noge dvignjene ali pa od zadaj. To mi je res všeč. Sicer pa najraje vidim, da je vse skupaj zelo divje!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
medika napisal/-a:uhhhh!!!!!!!!!!!! men je najbolj ko ga zvezem da nemore nc,.....pa ga rajcas pa ga gledas,rdec ves potreben,....potem gres striptiz plesat seveda sam zanj on pa mora vse sam gledat....potem pa ga odvezes,takrat pa te bo zadovoljil kokr te nikol ni!!!!100% preverjeno
sam pol bo tak nakurjen, da mu bo takoj prišlo, tako da tudi to ni tako dobra ideja
mene tut matra, ko sm jst na njem..nekak se ne ujamema.. drugač mi je pa najboljš misijonarski, ko mam jst rito podloženo s pouštrom, al pa da mam noge za njegovim vratom... sicer pa mi je fajn, ko me pol po sexu še ročno obdela... sem pa probala tudi od zadaj, pa je blo tut fajn...