Ne mislim turistov... Ampak v krajih in predelih, kjer turistov sploh ne poznajo...
Grem js rajsi na eno pivo

bella_ napisal/-a:sj v teh muslimanskih drzavah se js ne oblacm provokativno ravno zaradi spostovanja do njih in njihove vere. jih mocno spostujm, mislm si pa svoje...ceprov nimam niti najmn slabga mnenja pac taka je njihova kultura. pa tut nism niti enkrat vidla da bi na ksnga turista kdo s prstom kazu, do turistov so ful prjazni, to da te bojo ogovarjal mors pa prcakvt. ampak egipt je se vseen carski in komi cakam da se vrnm tja, tko kot vsi ki so ze bili tam.![]()

prvih par dni mi je blo mal čudno ko sva šla npr. zvečer ven pa so vsi tolk vsiljivi, ampak pol ko se navadiš je pa kr fajn, pa v bistvu so domačini ful prijazni (vsaj večina).
sunny_ napisal/-a:Kako pa je kaj tam ta občutek da si v muslimanski državi, strah pred samomorilci, terorizmom...![]()
![]()
jaz tega občutka nisem imela...res pa je, da je bil ravno v času, ko sem bila jaz v hurgadi...bombni napad v dahabu na sinaju...takrat me je res malo stisnilo..ampak so nas domačini kar hitro pomirili...saj je mesto varovano okoli in okoli...teroristični napadi pa so lahko dan današnji že kjerkoli...tukaj je še verjetno najmanj možnosti za njih...dajcy napisal/-a:no moje mnenje je, da če že greš enkrat tja, je fajn da si čimveč stvari ogledaš, ker izležavat se lahk greš drugač tud na slovensko obalo..

lani je bla v Hurgadi pa naju je totalno obnorela... je dala 550evrov za 14 dni... poceni, pa 4zvezdice,pa let,pa tečaj potapljanja... luksuz 
, sam bi pa vseeno rada izkusila še kej njihovega pristnega, avtentičnega načina življenja..kakšne so kaj ponudbe fakultativnih izletov? kakšno je pa kaj nočno življenje tam?
Priporočam.