Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Simona sam starh te nesme bit. Vem, da se težko sliš, sam pomaga če si sproščena. Pa ne pozab gledat špegle pa to. Probi vozit čim bolj sproščeno in pozab da je zadi komisija :D

Drgač sm pa jz mela enga full mladga inštruktorja, Matej mu je blo ime in je bil res dobr! :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

vem jst to...jst skus sm glavo premikam, ku da sm na rihgelšpilu :D sm ne gre...strah me je...sm rekla instruktorju da bom tablete vzela, da bo kej bulš, pa je reku, raj pojej CELO čokolado, al pa deci cvička popij, čeprou nism pristaš piače, sm ne mi pridet tle zafiksana s tableti...sm mene je vseen strahhhhhhhhhhhhhhhhhh..kako me bo šele jutr dopoldne, če mam glavno pol popoldne..prasci..zutrej bi mi jo raj dal
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

sofia83 napisal/-a:^^ Najbol neumen clan komisije v Novem mestu je g. Igor, spoznala ga bos pa po deset let starih soferskih soncnih ocalih pa kmetavzarskem naglasu. Zapomn si: v Novem mestu ne velja princip, da vozis pocas in previdno, ampak moras predvsem delovat sprosceno za volanom, pa hitr zapustit krizisce! Vozit pa moras direkt tok, kot je omejitev, ce ne ti bodo rekl, da oviras promet. :roll: Drzim pesti :wink:

kak pa je ta igro? kako zgleda..poleg teh očal :D ja men skos govori, v križišču ne hiti :? kaj zdej
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

jst sm pa slišala da je dominik najhujši. sam ne vem kako se piše. ful je visok pa suh, mlad, mau ma pleše že po glavi :D
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ej a ste ve šle na pijačo z inštruktorjem, k sta bla na poti na relacijsko vožnjo? Midva sva se ustavla nazaj grede iz Litije.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ej zofi men je pa kandijsko križiđče čist na izi...kje je znak prepovedan promet na grmu? nč ne vem :cry: ..mnja vem ker pb. bi bil tist tovornjakar..ma na bradi tako luknco..mislm udrto not?mal sivkaste lase...joj ribicax..vem kerga mislš..ta je prfukjen..k sm republiške pisala se je repenču k peteln..pol enkrat sm mela pa vožnjo, in sm čakala pred izp. centrom, k je mu en pred mano izpit(za motor) in ga je tko napizdil najprej, da je un skor jokat začel(poba, star 14, 15 let) pol mu pa pove, izpit si uspešno opravil..unmu ni blo nč jasno...
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

hvala bogu da ga nism mela na izpitni. use sošolke in sošolci, k so mel dominika na izpitni, v prvo niso nardil. čist usako stvar gleda, samo da rukneš. kandijsko križišče je, vsaj men, čist na simpl. eni majo pa tak strah pred tem križiščem. sploh ne vem zakaj.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

sofia83 napisal/-a:Ja tm k so uni bloki Nad mlini (al kaj je uno) in gres pol mim teh blokov in po hribu gor v smeri proti Revozu. No in cist na vznozju hriba je znak prepovedana smer, pa tam jih dost nabase. Pa pol k prids gor na ta hrib, mas pa ful cudno postavljene ceste, tko da moras skos pazt, ker ma un na desni prednost.

aha pb. vem kje je to...joj en kolega mi je reku kje jo je mel on enkrat spomlad..izpitni center-bolnica-čez mesto-mim knjižnice-po obvnoznici-smer lj-avtocesta-ločna-izpitni center..k ni to najlepša tura..k bi saj jst tako dobila..moja sestra je vozila pa proti uršnim selom..tut zakon pot..kje si pa ti mela? če se še spomneš
Uporabniški avatar
ulsika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ulsika »

Jaz pa sem danes imela četrto uro., sredi Maribora pred krožnim mi je crkno pol pa speljat nisem več mogla od živčnosti, ker mi je ena budala trobo odzadaj jaz pa še bol znervirana.....katastrofa :eek:
Upam, da bo jutri bolše :D
Zadnjič spremenil ulsika, dne 23. Avg. 2006 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

ulsika to je vse normalno kar se ti dogaja :)
vožnja ti mora pridet v kri v žile in pol boš vidla kako je eazy :wink:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

ej ulsika ne se sekirat...jst sm mela dns 29. uro in mi sicer že kr gre, mi je pa pr speljevanju na čist preprostem križišču z minimalnim naklonom 5-krat crknu avto :lol: in k da neb tega križišča prevozila vsako uro....

drgač se pa res navadš in vse počneš čist avtomatsko tko da ni straha :D
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
BlueGirl1983
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a BlueGirl1983 »

Joj, avtošola! Wiiii, prav z veseljem bi šla še na kako uro z mojim inštruktorjem! Sva se prav fino razumela, pijačka je bila obvezna vsakič in vse tiste trač debate... Oooh! :D

Sicer pa sem ga naredila v prvo, mislim da sem imela okoli 30 ur. Hehe, sem pa prvo pomoč delala 2x, v tem sem pravi fenomen verjetno. Pač sem šla prvič čisto na slepo, vse je bilo ok, dokler nisem morala oživljat. In itak nisem imela pojma. :D

Izpitna vožnja je minila brez posebnih zapletov, malo je bilo treme, veliko tresenja kolen. Nisem znala bočno parkirat, skoraj sem zapeljala pod tovornjak, na srečo me je rešil sneg, zaradi katerega sem imela nekaj privilegijev.

Vseeno ne bi šla še enkrat skozi vse to. Saj pravim, bilo je luštno z inštruktorjem, da bi pa morala še 1x it na izpitno... No way!
Ti bodi Zrak in brez tebe jaz, Ogenj, ne morem goreti...
In jaz, jaz naj bom Ogenj in brez mene se ti, Zrak ohladiš.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

eh ja, mene je pa ruknu kreten :D izsiljevanje prednosti..kaj hudiča, men se je pač mudilo, nevem kaj teži :lol:
drug teden mam spet, bom mela zdej pa 20 izpitno pa do takrat ne bom več vozila..me bo spet ruknu zarad mal ur..kreten od komisije!
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

Jst mam zdele komaj 9 ur. Mam pa tolk ql inštruktorja, da dol padeš. Se nasmejiva v iber kdaj, najine dialoge bi mogl snemat :D (in seveda neumnosti, ki jih delam :oops: )
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Uf, mene tud caka zdej kmal prva voznja, pa kr ne ves al naj se veselim al ne. :) Bomo vidl kako bo, sicer sem ze vozila avto, samo... upam da ne dobim ksnga zategnjenega instruktorja... ;)
Zaklenjeno