Drgač sm pa jz mela enga full mladga inštruktorja, Matej mu je blo ime in je bil res dobr!

sm ne gre...strah me je...sm rekla instruktorju da bom tablete vzela, da bo kej bulš, pa je reku, raj pojej CELO čokolado, al pa deci cvička popij, čeprou nism pristaš piače, sm ne mi pridet tle zafiksana s tableti...sm mene je vseen strahhhhhhhhhhhhhhhhhh..kako me bo šele jutr dopoldne, če mam glavno pol popoldne..prasci..zutrej bi mi jo raj dal
sofia83 napisal/-a:^^ Najbol neumen clan komisije v Novem mestu je g. Igor, spoznala ga bos pa po deset let starih soferskih soncnih ocalih pa kmetavzarskem naglasu. Zapomn si: v Novem mestu ne velja princip, da vozis pocas in previdno, ampak moras predvsem delovat sprosceno za volanom, pa hitr zapustit krizisce! Vozit pa moras direkt tok, kot je omejitev, ce ne ti bodo rekl, da oviras promet.Drzim pesti
ja men skos govori, v križišču ne hiti 
..mnja vem ker pb. bi bil tist tovornjakar..ma na bradi tako luknco..mislm udrto not?mal sivkaste lase...joj ribicax..vem kerga mislš..ta je prfukjen..k sm republiške pisala se je repenču k peteln..pol enkrat sm mela pa vožnjo, in sm čakala pred izp. centrom, k je mu en pred mano izpit(za motor) in ga je tko napizdil najprej, da je un skor jokat začel(poba, star 14, 15 let) pol mu pa pove, izpit si uspešno opravil..unmu ni blo nč jasno...
sofia83 napisal/-a:Ja tm k so uni bloki Nad mlini (al kaj je uno) in gres pol mim teh blokov in po hribu gor v smeri proti Revozu. No in cist na vznozju hriba je znak prepovedana smer, pa tam jih dost nabase. Pa pol k prids gor na ta hrib, mas pa ful cudno postavljene ceste, tko da moras skos pazt, ker ma un na desni prednost.

in k da neb tega križišča prevozila vsako uro....