Mark napisal/-a:Majč ne se prehitro hvalit, kak profi voznik si, da ne bo potem kakšnega presenečenja na izpitu Drugače pa držim pesti, za vse, ki delajo izpit......
Hijo dvomis v mene pa moje sposobnosti? Ja taki ste moski ja...zaj si pa pa srce zlomo ga vrgo na tla pa trikrat prek pelo:P
Majc tud jz držim pesti zate ... Drgač pa jz ponosno izjavljam da mam cpp in pp že narjeno, z vožnjo začnem pa polet enkrat. Ta nov zakon men ni čist nč jasn bedarija, nč druzga.
Btw: a je kdo delu v Zvezdi izpit?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
aaa jutr mam izpit pa res me je najbl strah an .. u pondelk sm mela solsko vozno pa se mi je noga tko resla da sm misllna da bom mogla ustaut... sej pomoje da kr dobr vozm sam teli ziuci bojo mene pokopal... drzte pesti ...
Verjamem da si ful živčna, tud jst sm bla na društveni, za glavno sm se pa ful prej pripravljala, en dan prej sm si skos govorila da znam vozit in da bom nardila, pa eno celo čokolado sm pojedla (nek sm prebrala, da odganja tremo) in sm nardila u 1.
Uh moja pot do izpita je bila pa kar dolga...od prve ure vožnje pa do izpita je preteklo približno 5 let... sem začela vozit pri ZVEZDI in sem se izpisala zelo kmalu ker sem imela enega čudnega pedofilskega inštruktorja, pa sem potem počivala 4 leta in potem šla v AŠ Ježica, kjer sem se pa neizmerno zabavala in tudi uspešno opravila izpit v dokaj kratkem obdobju.
Sej mene je tudi bolj strah vožnje po mestu in v gužvi. Ker malo sem že vozila po makedamih pa te fore in to mi gre. Ampak ko pa prideš na cesto. mora bit pa grozno. Tega se bojim. Ah sej bo šlo - upam. Se bom potrudila
Živjo zaliL!
Veš kaj me zanima.Ti si delala pr blisku.Kerga inštruktorja si pa mela?
K jst sm tud delala oz. delam izpit pr blisku pa me full zanima kerga si mela?