ta ta nov cd mi je zlo všečen , glas ma men ful dobr... tut stilsko se je poboljšala (čeprou je že neki časa ista ), samo moža bi si pa tut loh lepšga najdla, no
sinička napisal/-a:zakrita ampak še vedno poslušljiva klik in klik 2
Men grejo kar kocine pokonc!!
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Men se zdi, da ma christina res lep lajf in to zato ker si ga zna sama tko lepga narest. Ker je samozavestna, zaupa vase, pa jo boli k***c kaj si drugi mislejo o njej.
To je res izjema, ker ponavadi zvezdniki niso taki
jemina napisal/-a:Men se zdi, da ma christina res lep lajf in to zato ker si ga zna sama tko lepga narest. Ker je samozavestna, zaupa vase, pa jo boli k***c kaj si drugi mislejo o njej.
To je res izjema, ker ponavadi zvezdniki niso taki
Dobr si napisala! Pa še full ji privoščim, ker je prava Diva (vsaj zame)! Ta njen mož je pa povprečnež po videzu, kar se dostkrat izkaže za zelo uredu partnerja. Vemo, kakšni so 'lepotci' v večini.. Mam občutek, da je mal umetnika.. Taki tipi pa zame full privlačijo! Po moje je res dober ljubimec z dobrim tičem (če je to o tiču res sama rekla). Tko da.., Xtina si je življenje že postlala z rožicami. Želim ji še dolgo kariero in dober zakon z njenim možem.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Glas ma res dober, pa vredu zgleda, sam njene pesmi mi pa niso fajne... Ta nova Ain't no other man mi je obupna, pa kr neki se dere vmes, to ni ravno po mojem okusu, ampak sicer pa vsaka ji čast da je tak samozavestna.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine