najbolj smešni filmi vseh časov...
- moj_zlobni_jaz
- Komunikatorka
ko so lih omenjene risanke...ono 15 minutno si poisci...the madagascar penguins and the chistmas in a christmas capes... oz. cakaj..ti dam kar link
http://www.metacafe.com/watch/56246/the ... christmas/
drugace pa so ble ze tiste najboljse komedije nastete,omenila bi se failure to launch, ki je tud ql

drugace pa so ble ze tiste najboljse komedije nastete,omenila bi se failure to launch, ki je tud ql

-
- Kofetarica
lubenica napisal/-a:včeri sm si zdownloadala od Chris Rocka najnovejši stage performance, k ga je naredu za HBO..Mensezdi se rece neki Brez strahu al neki tazga... To si OBVEZNO poglej, počla boš..Pa en tak performens je mel tud Eddie Murphy,tud zelo zelo smešno...
Naslov je Never Scared. Res dobra zadeva, drugace pa ne edina od njega. Med drugim je posnel celo serijo stand up comedy. Bigger and Blacker je se posebej smesen

Dobr film je pa Soul Plane s Snoop Doggom, to je ena mojih najljubsih komedij in najbol smesnih za moje pojme. Mal starejsi ampak zlo dobr je Booty Call z Jamie Foxxom, pa Held Up, I Got the Hook Up, 3 Strikes ...
* Monty Python and the Holy Grail
* Monty Phyton - Life of Brian (sicer se na trenutke nekoliko vleče, ampak ene fore so za crknit
)
* Tais-toi! (francoski film, igra Jean Reno...mam ful rada francoske filme)
* Jalla! Jalla! je tut fajn (tut skandinavski filmi so mi všeč
) pa še en skandinavski film je...Mislim, da je naslov nekaj v zvezi s policijo...sam se žal ne spomnim točnega naslova. Tisti mi je bil tudi všeč, no.
Bom še pol kej dodala, zdej mi več nič ne pade na pamet.
* Monty Phyton - Life of Brian (sicer se na trenutke nekoliko vleče, ampak ene fore so za crknit

* Tais-toi! (francoski film, igra Jean Reno...mam ful rada francoske filme)
* Jalla! Jalla! je tut fajn (tut skandinavski filmi so mi všeč

Bom še pol kej dodala, zdej mi več nič ne pade na pamet.
Tiavanna napisal/-a:je tut fajn (tut skandinavski filmi so mi všeč) pa še en skandinavski film je...Mislim, da je naslov nekaj v zvezi s policijo...sam se žal ne spomnim točnega naslova. Tisti mi je bil tudi všeč, no.
naslov je: kifeljci oz. kops, isti avtorji pa igralci k pri Jalla jalla, pa men je tud Reševanje vdove Grace (Saving Grace) ful dobr, pa ja vse te risanke k ste jih že naštele
-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
Najbolj so smešne tiste komedije kjer nastopajo Jim Carrey, Chris Rock pa taki. pa recmo Mr. Bean mi je še zdj tud ful smešn. drgač so pa dost zabavne tud kšne romantične komedije, recmo Kako se znebiti fanta v 10 dneh, Prvih 50 poljubov, Ameriška pita (sam ne vem al je to romantična komedija).
se mi zdi, da pa zame je najbolj smešen Jim Carrey.k on je pa res svetoven.vsakič k gledam kšn njegov film se res nasmejim pa tud če sem film vidla že parkrat
se mi zdi, da pa zame je najbolj smešen Jim Carrey.k on je pa res svetoven.vsakič k gledam kšn njegov film se res nasmejim pa tud če sem film vidla že parkrat
-
- Kofetarica
- Kontakt: