Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Joj spet sm ful zamudila :eek: ...
Jagodka85 vidla sm un tvoj post k si napisala kaj je blo :( .A sta se od takrt še kej slišala?Pr men se je en mesec tko dogajal,da sm mu rekla da se morva pogovort in k sva se dobila sva bla celo noč skup kot da je use uredu in se nikol nisva pogovorila,ker enostavno nism mogla.To se zdej vleče že celo poletje in nej bi šla zdj za dva dni na morje,kjer upam da bo priložnost.Ok da ne bom zašla...lej če mu nisi povedala usega kar si hotla mu to povej,da bo vedu.Sicer pa jst ubistvu pr tvojem postu sploh nism razumela kaj je blo točno narobe,vrjetn nism dobr prebrala :oops: .Uglaunem jst držim pesti zate,da se čimprej use skupi reši in da boš kmal spet srečna.

hmmm... slišala sva se sam prek msn-ja... to je to... no ja, pa človek ne jezi se skup igramo :lol:
em, fora je v tem, da sm mu jz use povedala prek msn-ja... k sva se pa vidla, mi je pa zaštekal... in sm ga prašala samo eno vprašanje... in ja, na koncu zvedla odgovor... sj možno, da nisi dojela, ker je možno, da sm tko zbegano pa zmedeno pisala, da če bi šla zdle nazaj brat, bi se sam za glavo prjela :D ampak rajš ne grem :D če te zanima, kaj se je dogajal, lh na mojem blogu prebereš...
drgač pa hvala za želje... tud jz upam, da bom srečna...
res hvala ti :bussi:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

lubenica napisal/-a:A mislte da se on joka za mano? A mislite, da se bo on kaj spremenil, zamislil sam nad sabo? Ne, ne bo se!
To pa velja tudi za vaše fante. Ve se jokate za njimi, oni pa se vas verjetno spomnijo samo takrat, ko nimajo pametnejšiga dela, takrat ko se jim malo zasmilite, pa vam pol ˝nardijo mal uslugo˝in vas kej trznejo al pa kej tazga.
Jst mislim, da smo si me ženske same krive, ker trpimo za takimi budalami. Če se tok mal cenimo in ljubimo, zakaj bi nas pol oni ljubili? Prvo moramo sebe ljubiti, da bi nas kdo imel rad! Fantje pridejo in grejo, me smo pa zmeraj tu, same s sabo, do konca življenja. Samo sama sebi si lahko zvesta in sebe moraš imeti najraje, ker boš sama s sabo dokler boš živa!!!

Tole si pa ful dobro napisala lubenica. No meni je isto pomagalo to, da sem imela eno prijateljico, katero sem lahko kadarkoli poklicala, pa ji jokala v telefon... res se moraš zjokati. Pa pomaga, če nisi sam, da te nekdo tolaži zraven :)

fallen angel v bistvu sem zelo dobro. :) Pač nehala sva, sej ni konec sveta. Niti ne razmišljam več o tem, čeprav se vsak dan ene 50x spomnim na bivšega. Ampak čisto na drug način kot prej. Niti ne razmišljam v smislu kaj počne, če je že spoznal kakšno novo punco. Pač to ni več moja stvar. Pač nisva bila za skupaj. Še dobro da sva nehala zdaj, ne pa da bi bila skupaj še kakšno leto. Že tako sva bila skupaj predolgo :wink:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

hvala zvoncica :wink:
da še mal povem kaj se dogaja z unim mojim bivšim jerkom :? ...preden sva se razšla, sm mu dala napotnco,češ kaj bo od drugih jemal,pa jim daju 10 posto(ja jst sem res dober človk ni kej),pa nej bi jo mel dokonc septembra,pol sm mu pa včer napisala msg, da nej mu bo za ta mesc, za september nej si pa kero drugo najde, pa on na to odgovori:a si že jedla kosilo?-kao, vab me na kosilo :roll: ..pa jst nč.
no nažalost sm mu mogla dans spet napisat msg, ker je dobil pol plače( sem upala da bo vse naenkat dubu, da mi ga nau treba dvakat gledat k mu bom dnar nosila),pa sm mu pač napisala da nej pride jutr do mene po dnar(čepro bi mu lah dala že dons, ker sva se vidla v mestu,sam tko na daleč,jst sm se delala da ga ne vidm),pa on men, da ne more ker ma to in to in nej pridem dans do nega na kosilo ali večerjo..pa sm napisala-mi ne pada na pamet, jutr prid po dnar :P
zdej mi je pačist bed k ga bom vidla, ker ga niti pogledat ne morm kok se mi gnusi,pa razmišlam da pustim keš duma, pa da mu ga brt da...al kaj nej nardim, ma kdo še kak predlog
aja sm mu uzela 10 posto,čeprou sm rekla da nam :twisted:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

nej ti da cifro TRR pa mu nakaži na banki ali preko klika, ali preko koga, ki ima klik. provizijo valda on plača :evil:

PRAV da si vzela, pejt za ta denar k frizerju :D
lubenica
Debatorica
Debatorica

hehe..ma nima on nč,on je en klošar :mrgreen:
ej kaj pa če ga bom vidla,kaj nej rečem,kako nej se obnašam...upam da bom znala skrit svoja čustva :(
lubenica
Debatorica
Debatorica

ja sej sm rekla..jutr grem na manikuro,pa čiščenje obraza...če pa kej ostane sim pa kupla eno u iber oblekco al pa hot hlačke in mu bom paradirala pred nosom,ko ga bom kje zagledala :lol:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

čak mal a nima TRR-ja? :?

pol je pa res klošar :D nej ti da TRR od kakšnega kolega, njegovega sorodnika? če ne gre drugač nej mu da denar brat. Vem da se da pošiljat neka vrednostna pisma na pošti, ampak pojma nimam kako to izgleda.

če ga boš videla v živo, bodi hladna pa se ga ćimprej znebi.
drotarka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a drotarka »

sram ga naj bo,ej čim dlje od tega tipa :schlaumeier: ,pa edino pravilno da si si bek uzela!js sicer ne bi če bi bil to moj najboljši prijatelj,prijateljica ali sorodnik ampak v takšnem primeru pa gotovo...
dobrota je sirota,ni kaj!
resnica umetnosti življenja je v tem, da najdemo čudovito tudi v vsakdanjem
lubenica
Debatorica
Debatorica

mah, kurtz ka sm mu ze rekla da nej pride..razen če nau pršu,pol bom pa med lakiranjem kej pametnejšiga pogruntala :)
ja zvončica, to sm tud jst tko razmišlala...itak ga pa nam vidla,bom zjutri spakerala,pa šla na bazen, pa nej se moj brt ukvarja z nem,,,mu bom naročila, da mu obvezno pove, da sm šla s frendom nekam :D
ka vem kok je lubosumen...
včasih me prime,da bi se mu nekak maščevala, sam po moje je to brezveze...sam je biu res tak prasec do mene :x
ja res je, dobrota je sirota, sam zdej bo ta sirota končno kej zaslužila :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ah ne, pomoje je boljše če se ne maščuješ :wink:

pozabi na vse skupaj. ko je mene moj ex pustu, sem si rekla, da sem dala čez eno težko šolo, in da sem si zaslužila, da bo naslednja stvar nekaj dobrega. Nekako da sem se s tem odkupila za to, ko sem jaz v preteklosti koga prizadela. :)
lubenica
Debatorica
Debatorica

a takoo :cool: ja enkrat sm gledala na oprah :o , je razlagal, da je brala neko knjigo jima Morrisona :?: , ki je reku, da je vsaka tvoja veza, vsak novi moški, ki ga spoznaš, namenjen temu, da bi se neki naučila iz prejšnje svoje zveze...to je zdej taka globoka misel, čeprav ne zgleda, ampak je res full resnična...
lp
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

haha, no jaz definitivno upam da sem se naučila že vse kar se imam za naučiti, oziroma da bom z naslednjim tipom srečna happily ever after :D
lubenica
Debatorica
Debatorica

nisi se globoko zamislila, to je tvoj problem :D jst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat :P
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

lubenica napisal/-a:... da je vsaka tvoja veza, vsak novi moški, ki ga spoznaš, namenjen temu, da bi se neki naučila iz prejšnje svoje zveze...

Ej, veš da sem o tem hotla že posebno tmo odpret, ker pri sebi opažam točno to - po koncu veze z bivšim sem počasi začela jasno videt, kaj so bile moje napake in kaj sem jaz narobe počela v tisti vezi,
zdaj pa se zavestno trudim, da tega ne ponavljam več pr mojmu lubiju, res :wink: In sm tud njemu to povedala, tk da me še sam večkrat tko bolj v hecu spomni na kaj, hehe..
Sm prov ponosna nase!
ker itak vsi delamo napake, ne moreš rečt, da je šla veza v maloro izključno zaradi ene osebe. :wink:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Jokica zate sm pa res FUL vesela,da se je use nekak uredil!Jst sm u podobni situaciji in tud jst se bojim da bo čez neki časa spet tko k prej :( .

ma ja sej to tud mene skrbi.... k se bojim,da bo čez 2 meseca spet isto... ampak če nam probala nam vedla. mogoče se pa dobr izteče.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Zaklenjeno