*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Joj spet sm ful zamudila...
Jagodka85 vidla sm un tvoj post k si napisala kaj je blo.A sta se od takrt še kej slišala?Pr men se je en mesec tko dogajal,da sm mu rekla da se morva pogovort in k sva se dobila sva bla celo noč skup kot da je use uredu in se nikol nisva pogovorila,ker enostavno nism mogla.To se zdej vleče že celo poletje in nej bi šla zdj za dva dni na morje,kjer upam da bo priložnost.Ok da ne bom zašla...lej če mu nisi povedala usega kar si hotla mu to povej,da bo vedu.Sicer pa jst ubistvu pr tvojem postu sploh nism razumela kaj je blo točno narobe,vrjetn nism dobr prebrala
.Uglaunem jst držim pesti zate,da se čimprej use skupi reši in da boš kmal spet srečna.
hmmm... slišala sva se sam prek msn-ja... to je to... no ja, pa človek ne jezi se skup igramo

em, fora je v tem, da sm mu jz use povedala prek msn-ja... k sva se pa vidla, mi je pa zaštekal... in sm ga prašala samo eno vprašanje... in ja, na koncu zvedla odgovor... sj možno, da nisi dojela, ker je možno, da sm tko zbegano pa zmedeno pisala, da če bi šla zdle nazaj brat, bi se sam za glavo prjela

drgač pa hvala za želje... tud jz upam, da bom srečna...
res hvala ti :bussi: