Ker mam močne krče ko me obišče tetka s krvavca mi je kupu nejlepšejši termoforek za na bušija
Ko se ful doug nisva vidla je se je pelau z avtom do mene 3 ure, da sva bla skup lahk cele 2 urce, pol pa nazaj
Vsake tolk časa mi napiše pesmico

(mam že celo zbirko skor...hihi)
Ko sm slabe volje/al pa v bedu si zmišljuje smešne zgodbice v katerih sm zmeri jst glavna junakinja in pol me uspe nasmejat...
Ker nism smela k njemu za novo leto in takrat ni meu vozniške se je pelau 6 ur z vlakom do mene za en dan in 1.1. popoldan šeu nazaj domou (spet 6 ur vožnje)
Zmerej najde tolažilne besede in stoji ob meni kadarkol to potrebujem, pa čeprau je to ob 3 zjutraj zato, ker sm imela nočno moro.
Za najino prvo obletnico mi je kupu prstanček na katerem sta 2 srčka...en moder pa en rumen...jst sm rumeni, on pa modrii...hihih
Ker sm rekla, da nimam nobene plišaste igrače...da bi lahk pančkala z njo (ja, ja pač rada stiskam nekoga/nekaj ko pančam

) mi je kupiu tako vveliko žirafico ki je tooooooook mehka pa najlepšejša in jo afkors naparfumau....sm jo tok rada stiskala skos ker je dišala po njemu
1x ko sva končala, pa sva se vseen dobila...da bi kao razčistla stvari...pač sva šla v mc donalds, k je biu lačn...in se je tam sred mc donaldsa razjokau kok je njemu žau pa bed ...in mi dau šopek vrtnic
Pustiu mi je svojo najljubšo majco, da lahk pančam v njej...in mi je čist najbolša...ker mi pride do kolen
miljon takih malenkosti je s katerimi mi polepša dan...od pesmic, ki jih sam sestavi, klica, da mi pove da me ma najrajši itd... že samo to, da mora "trpet" mojga fotra ga naredi najbolšega fanta na svetu