Kaj bi spremenile na sebi?
- br0ken heart
- Komunikatorka
zaj sem bom res v podrobnosti spustla, čeprav me vse te stvari v vsakdanjem življenju ne motijo tolko
em... kr nekaj kg manj, lepe mišice, 10 cm več, svetle obrvi (moji narvani lasi so svetli, obrvi so se mi pa kr naenkrat na temno pofarbale in zaj si morm še lase temno barvat, kr drugač me točno vsi v moje obrvi gledajo..grrr...), malo pegic bi mela, temnejšo polt, lepe, bele in ravne zobe, z nosom sm zadovoljna, celulit in strije bi zbrisala... jah, to bi blo to, no.

em... kr nekaj kg manj, lepe mišice, 10 cm več, svetle obrvi (moji narvani lasi so svetli, obrvi so se mi pa kr naenkrat na temno pofarbale in zaj si morm še lase temno barvat, kr drugač me točno vsi v moje obrvi gledajo..grrr...), malo pegic bi mela, temnejšo polt, lepe, bele in ravne zobe, z nosom sm zadovoljna, celulit in strije bi zbrisala... jah, to bi blo to, no.

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
V prvi vrsti bi se ziher odločla za povečanje jošk (nič novga, očitno nisem edina
)... Pol pa bi si še dala mal nos popravt... pa dlake bi si dala lasersko odstranit povsoood, ker jih sovražim kjerkoli pa se mi je že dosadno brit
Aja, točno pa šla bi na eneh par masaž pa na vse tiste stvari, da bi čisto odpravla celulit
Sam pol pa bi že bla lepa ko
Bi bla že kičasta

Aja, točno pa šla bi na eneh par masaž pa na vse tiste stvari, da bi čisto odpravla celulit

Sam pol pa bi že bla lepa ko

Bi bla že kičasta

Uf, jaz nisem najbolj zadovoljna s sabo... Kot prvo bi si definitivno popravila nos (kar itak nameravam v roku dveh mesecev).
Rada bi imela perfect nasmeh-zobe... Ustnice bi tudi lahko bile večje in bolj polne. No, ne bi bilo slabo, če bi bila par centimetrov višja in kak kilogram lažja. Pa recimo, da tukaj končam z naštevanjem (saj bi lahko v nedogled).
Rada bi imela perfect nasmeh-zobe... Ustnice bi tudi lahko bile večje in bolj polne. No, ne bi bilo slabo, če bi bila par centimetrov višja in kak kilogram lažja. Pa recimo, da tukaj končam z naštevanjem (saj bi lahko v nedogled).