Malo tak tak tema, ampak vseeno. Ker komad si zelite da bi vam na pogrebu zaigrali?

Idejo sem dobla na enem drugem forumu

Meni naj zaigrajo od Alphaville - Forever Young

br0ken heart napisal/-a: Forever Young
Vangelis - Conquest of paradisebr0ken heart napisal/-a:Ker komad si želite da bi vam na pogrebu zaigrali?
Rajš bi, če bi me pokopali v krsti, če pa me mislijo skurit, bi pa rajš vidla, da me raztresejo po morju. Kaj bojo pa res nardil z mano, pa vprašanje ...allessya napisal/-a:Ali bi vam bolj ustrezalo, da vas po smrti skurijo ali da vas pokopljejo v krsti?
Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja...![]()
wannabe napisal/-a:skinny napisal/-a:Bageera napisal/-a:Ja, samo zdej itak zdravnik prej potrdi smrt, a ni tko? Včasih so jih pa kar zagrebli, če se so bili pri miru... Tko, da ne vem, če se zdaj to še dogaja...![]()
ja, potrdi smrt. ampak se vseeno lahko zgodi, da se človek spet "zbudi". zakaj pa misliš, da preden ga pokopajo še nekaj dni počakajo?
Zbudiš se lahko? Pa sej ti dajo neko inekcijo in po tistem dvomim da bi se še kdo zbudu... Ne vem no.