Britje
Jst sem dala NE VEM. To pa zato, ker me ne moti, če je obrit, ne moti me pa niti, če ni. Fantu pustim, da se sam odloči.. Zaradi mene je lahko tudi včasih obrit, včasih pa ne. Se mi zdi, da taka stvar je res tko nepomembna. Mislim, da če se fant dosti redno tušira tudi dlake ne morejo bit ne vem kako nehigijenske. Pa uporaba deozodorantov in podobno.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
Mene je moj skoz neki spraševal kaj pa če bi? a ni to smešno? itd. pa sem mu kr jest pomagala prebit led zdej je pa tut njemu boljš
sicer mi drugač niso všeč metroseksualci sam pod pazduho pa naj se kr popedena --> boljš za njega pa lepše zgleda.

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- br0ken heart
- Komunikatorka
Nujno more bit pobrit moj lubi... Na zivce mi gre ko ni
Pol se pa svic in vse v tote trde dlake zarine pa ne gre vun pa ce bi se celi dan namakal v vodi in samponu... Pa se zgleda lepse, ko pa tisto grmovje pod pazduho
Sem pa vidla 1x v zivo eno tipico, ki je mela sumo pod pazduho, pa me je za trenutek primlo da bi se ubila od same groze!

Sem pa vidla 1x v zivo eno tipico, ki je mela sumo pod pazduho, pa me je za trenutek primlo da bi se ubila od same groze!

Hello, 911. I''m on fire!
Valda, da more bit pod pazduho pobrit, sploh ne pride u poštev da ne bi bil!! Aja pa dol tud, al pa saj da je estetsko urejen!
Dobr, jz sm mal mahnjena na na depilacijo, tko da sm bla prov vesela k me je kdaj kdo presenetu, pa si se ljubavnega odstranu!!
No dostim kolegom tud pomagam pr tem!! Že vejo koga poklicat!!

- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Jochie napisal/-a:najboljse, da se še levit začnemo!![]()
![]()
![]()
mene britvica pod vratom ne bo videla! samo redno se je treba umivat pa uporabljat deodorant, seveda tudi obleko redno menjavat pa človek ne bo smrdel, kosmat ali obrit!
... saj ni poanta le higijene ampak tud vizualnega otipa.
Za lažjo demnostracijo: a si predstavljaš, da bi s tako enako ideologijo delovala tvoja punca? Kosmate noge, đungla pod pazduhi...muco, ki bi jo iskal vsaj 15 min pod vso prevlako dlak? ... a naj nadaljujem

puma napisal/-a:Jochie napisal/-a:najboljse, da se še levit začnemo!![]()
![]()
![]()
mene britvica pod vratom ne bo videla! samo redno se je treba umivat pa uporabljat deodorant, seveda tudi obleko redno menjavat pa človek ne bo smrdel, kosmat ali obrit!
... saj ni poanta le higijene ampak tud vizualnega otipa.
Za lažjo demnostracijo: a si predstavljaš, da bi s tako enako ideologijo delovala tvoja punca? Kosmate noge, đungla pod pazduhi...muco, ki bi jo iskal vsaj 15 min pod vso prevlako dlak? ... a naj nadaljujem
takoj grem med pedre!