Imate ločene starše?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Mojedva starša sicer nista ločena, vendar pa spita v ločenih spalnicah. Med prepiri pa večkrat omenjata tudi ločitev, tako da v prihodnosti se mogoče lahko tudi to pričakuje!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PlayLejdi »

Moja nista ločena in nič ne kaže na to, da bi imela namen.
mojcha
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mojcha »

hmmm... zanimivo vse to...
moja dva sta tud ločena... pa še vseeno vrjamem v ljubezen in v družino...
sama bi se ful rada poročila in imela normalno družino, čeprav me je strah, da se bo ponovilo isto pri meni...
ampak se mi zdi, da je poroka in družina vredna tega "tveganja"!
Vrjetno se bom prav zaradi tega toliko bolj potrudla, da se mi ne bo zgodilo isto kot mojim staršem.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

mojcha napisal/-a:
Vrjetno se bom prav zaradi tega toliko bolj potrudla, da se mi ne bo zgodilo isto kot mojim staršem.

Word :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

||MuCkAa napisal/-a:
mojcha napisal/-a:

Word :zustimm:

To tut jest pri sebi opažam. Moje dva v zakonu nikoli nista mela neke komunikacije kaj šele nežnosti - jih nikol v življenju nisem videla, da bi si dala lupčka al pa da bi se za roko držala ipd. Tko, da se jest tega bojim kot hudič križa in VEM, da če bi se mi kdaj podobno zgodilo bi razmerje nehala, ker sem 20 let gledala kaj se je doma dogajalo :(

Opažam tut, da sem ravno zaradi tega kar smo meli doma na čase ful težka oz. me popadejo strahovi in, če nebi mela takega lubija kot ga mam bi me že zdavnaj en nekam poslal. Če sam zavoham kako podobnost (rečmo, da se mu kdaj neda o kakem "problemu" pogovort) kot se je dogajala mojim staršem se mi kuj prižge rdeči alarm :?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
minkapinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a minkapinka »

ne nisem
Srečna družina - http://www.bambino.si
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

MIGRENA pri meni je cisto isto... :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mašy »

Migrena & MuCkAa vaju čist razumem. Sama sem ista. V podobni situaciji in že od nekdaj vem, da js ne bom tko živela.
Be happy!!!
ChicaLatina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ChicaLatina »

HEJ!

Moja starša sta ločena 6mesecev. Narazen sta šla zelo prijatelsko oz. brez prepirov. Nikoli mi ni bilo potrebno poslušat njunega dretja ali zmerajanja. Nobenega od njiju ne krivim za ločitev in imam oba zelo rada.

Vendar je pa en problem. Ko sta se ločila in se je mami odselila od naju sem začela sama razmišljati o svoji vezi z fatom (skupaj sva bila 4leta). Ugotovila sem, da potrebujem nekoga bolšega ob sebi, ker če bom že pri teh letih popuščala partnerju in se mu na nek način podrejala se nama bo zgodilo nekaj podobnega kot mojima dvema. Nisem si še popolnoma razčistila ali sem šla narazen z njim iz strahu ali pa zaradi tega ker enostavno ni bil zame. Občutek imam da je mešanica obojega.
Sedaj mesec in pol po najini vezi si želim fanta vendar dobim z vsakim občutek, da mi ne paše, da me nekaj duši. Vedno bol razmišljam, da je morda tudi strah še pred eno resno vezo in da sem morda delno zgubila vero v dolgotrajne kvalitetne odnose.

Mnenja sem, da ločitev staršev vpliva na nas neglede na to koliko smo stari(jaz sem 20). Mene je navdala z enim ne zaupanjem v sposobnost, da partnerja ohranita kvaliteten in ljubeč odnos leta in leta. Upam, da se bom tega kmalu znebila, kajti je zelo neprijeten občutek.

Čao
_chika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _chika_ »

PlayLejdi napisal/-a:Moja nista ločena in nič ne kaže na to, da bi imela namen.

ja moja dva tudi
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

tud mojadva zaenkrat še ne zgledata kej tako. samo če bi se pa ločla bi mi blo grozno...ne vem, družina mi velik pomen, in bi mi blo grozno če bi kar naenkrat razpadla.
že tko se spomnim sebe ko sem bla mejhna pa sta se mojedva kregala, sem vedno jokala, ker sem bla prepričana da se bota kr ločla :? zdej ko se začneta kregat zarad kake bedarije samo zavijem z očmi, joka pa mali bratec :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lolita »

Moje dva se zlo fajn razumeta, ni me strah da si se kdaj ločila. Poznam pa veliko ljudi, katerih starši so ločeni in se vidi, da je ločitev vplivala na otroka. Lahko so pretirano zaprti ljudje, ki ne znajo pokazat svojih čustev, lahko pa so v pozitivnem čist trdni in samozavestni ljudje. Sam še vedno mislim, da ima ločitev več negativnih posledic :roll:
Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Mojedva starsa sicer nista locena - tud razumeta se cist u redu in vse, jst si pa sebe ze od mejhnega predstavljam kot samohranilko. Ne vem zakaj, ampak ne morem si predstavljat da bi lahko z nekom skupaj vzgajala otorka, si delila hiso/stanovanje...Tud na splosno poznam zelo malo locenih parov, fanta mam ze skor 2 leti, ampak si ne predstavljam, da bi lahko z njim zivela.
Moj fant npr. pa ma locena starsa pa se vseeno verjame v stalno zvezo in pravo druzino. Locitev pri njemu se pozna v tem, da je zivi samo z mamo in je zato v nekaterih pogledih bolj "zenski" kot jaz (npr. zelo hitro se zjoka, zelo je ranljiv...), ampak me to niti ne moti prevec.
Uporabniški avatar
NiNa87
Sramežljivka
Sramežljivka

Imate ločene starše???

Neprebrana objava Napisal/-a NiNa87 »

Pozdravljeni!

V zvezi s to temo nas zanima tudi to, kakšne posledice pusti ločitev staršev na otroku. Če imate ločene starše, me zanima, če je to na vas kaj vplivalo in če je, na kakšen način? Kako ste se počutili ob ločitvi? Se je za vas po tem kaj bistveno spremenilo?

In ni se vam treba podpisati, če ne želite - Vse je anonimno!

Hvala in LP
Zadnjič spremenil NiNa87, dne 27. Apr. 2008 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
eagle_eye charry
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a eagle_eye charry »

mam od 3. leta starosti... kr vredu je, se navadis... pac malo pri enem malo pri drugem, kak mi je nic me ne silijo(npr ja en tedn pri mami an tedn pri ateju) pac ko mi je grem k mami in obratno :)
Odgovori