Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Mimi_M napisal/-a:Meni se pa zdi ravno obratno - tipa, ki ni zaljubljen vame, res ne bi želela imeti, pa čeprav me pokliče 15x na dan, haloo??
Ja to itak, sm če je ona že po treh mesecih čist obupana, k on ni zalubljen vanjo, pol pa glih ne razmišlja u pravo smer.... Ne vem, jz tud dalj časa rabm, da se zalubm, sm k se sm pa cist fertik...

okej, ampak nečesa jaz ne štekam zaj tu. ja kaj ni fora, da si z nekom v zvezi ravno zato, ker si zaljubljen? okej, sej itak je en vedno bolj zaljubljen kot drug (moje mnenje no), ampak da bi šla z nekom v zvezo, v katerega ne bi bla zaljubljena pa se recimo tolažla, eh, sej mogoče pa se bom, pa dajala njemu lažno upanje...
not my style.
jagodka: ti kr poročaj, pa čim bolj veselo :bussi:

jagodka: ti kr poročaj, pa čim bolj veselo :bussi:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
*urshika* napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Meni se pa zdi ravno obratno - tipa, ki ni zaljubljen vame, res ne bi želela imeti, pa čeprav me pokliče 15x na dan, haloo??
Ja to itak, sm če je ona že po treh mesecih čist obupana, k on ni zalubljen vanjo, pol pa glih ne razmišlja u pravo smer.... Ne vem, jz tud dalj časa rabm, da se zalubm, sm k se sm pa cist fertik...
no, zdle se pa počutm staro sto let... kaj hudiča pa delaš u zvezi če nisi zalublen?? po treh mescih te kvečjem mine, ne pa da bi šele začel bit zalublen... tole je pa čist mim... a zdej se pru zbere tipa ko dobr zgleda pa to pa šele pol ugotoviš če bo kemija? omg no

...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
heh
men tud ni blo nč jasn, k sm vidla bučko napisano... no sj ni panike
lepo, da si mene misnla
ja prvi korak je narjen... še drug, pol bomo pa vidl, kje smo...
no tko, s tem se pa čist strinjam... v zvezo se spustiš s tistim, v katerga si zaljubljen, ne pa s tistim, v katerga nj bi se zalubu, pa se pol ne... joj, ne vem no... za moje pojme zaljubljenost more bit

rebel* napisal/-a:no, zdle se pa počutm staro sto let... kaj hudiča pa delaš u zvezi če nisi zalublen?? po treh mescih te kvečjem mine, ne pa da bi šele začel bit zalublen... tole je pa čist mim... a zdej se pru zbere tipa ko dobr zgleda pa to pa šele pol ugotoviš če bo kemija? omg no eek
no tko, s tem se pa čist strinjam... v zvezo se spustiš s tistim, v katerga si zaljubljen, ne pa s tistim, v katerga nj bi se zalubu, pa se pol ne... joj, ne vem no... za moje pojme zaljubljenost more bit

hi everyone. nism ga še pustila.dans sva se vidla,šla sva na kosilo in sm zvedla da je bil včeri lepo na bazenu z bratrancem mene pa seveda ni povabil,pol sm mu pa neki na izi zasikala, pa prav sej to je prvič da me ni povabu, pa kaj se takoj razburjam. jst mislm da sm bla jst njemu na začetku ful všeč pa tko, sam da se je pa zdej že mal ohladil. res je, da mava problem s komunikacijo, mal sm tud jst kriva.sam zdej sploh ne vem, če še obstaja kaka možnost, da se bo on še zaljubu vame, ker vsaj pr men je tko, ko se enkat ohladim, se ohladim, partner ne more nč narest da bi se to spremenil.
kar se tiče te zaljubljenosti, sm bla jst na začetku ful zagreta in glih k sm se začela zaljubljat vanga, mi on kr naenkat pride z izjavo-jst nisem zaljubljen vate..jst rabm čas...itd..in pol so se men začel občutki umirjevat, nism se več tok trudla, komunikacija se je poslabšala.paš glih zarad tega, kr nism navajena biti v zvezi,kjer ni zaljubljenosti.
je pa res da se velik zvez začne na nek način s prijateljsko podlago, potem pa se sčasoma to razvija v ljubezen..po moje da je on eden takih..sam sej pravm, sploh ne vem, če se bo to kdaj zgodil, če je on hladen..
ma ne vem, čist sm zmedena
kar se tiče te zaljubljenosti, sm bla jst na začetku ful zagreta in glih k sm se začela zaljubljat vanga, mi on kr naenkat pride z izjavo-jst nisem zaljubljen vate..jst rabm čas...itd..in pol so se men začel občutki umirjevat, nism se več tok trudla, komunikacija se je poslabšala.paš glih zarad tega, kr nism navajena biti v zvezi,kjer ni zaljubljenosti.
je pa res da se velik zvez začne na nek način s prijateljsko podlago, potem pa se sčasoma to razvija v ljubezen..po moje da je on eden takih..sam sej pravm, sploh ne vem, če se bo to kdaj zgodil, če je on hladen..
ma ne vem, čist sm zmedena

joj, lubenica... sploh ne vem, kaj nj ti rečem... če ne veš kaj bi, pol je to en znak, da ne pašeta skupi... jz bi ga na tvojem mestu pustila... res... ker očitno se ne bo zalubu vate... pa tud če se kdaj bo... ne vrjamem, da si ga prpravlena čakat ne vem kolk časa... pa zveza brez komunikacije se ne obnese... vrjem... je še velik tipov, k se bojo zalubil vate, k se bojo znal pogovarjat... dj sama seb svobodo, pa uživej ob drugih tipih... rajš to zdj nared, k še ni velik časa minil, odkar sta začela... ker pol bo še tolk težje...
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja naredi zdej tk kokr misliš, da je prav...zdej če si se ti ohladila do njega in on do tebe zelo ni prihodnosti med vama...
Pogovor je tukaj pomemben zato se pogovort in si povejta kaj vaju moti....
Good luck
Pogovor je tukaj pomemben zato se pogovort in si povejta kaj vaju moti....
Good luck
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mademoiselle napisal/-a:pr men je pa vedno obratno. fantje0 se zaljubijo, jz pa ne - pol sm pa vedno jz tista packa katero morjo prebolet. sam ubistvu mam jz problem: nikol ne pustim fantu blizu, vedno ko se zadeva na resno obrne, najdm kšno napako... nikakor se ne morm zaljubiti! - sploh ne vem če bom kdaj res zaljubljena in nekoga resnično ljubila - sm prevelik cinik.
no sam še vedno mislim/upam da mi bo nekoč nekdo nepričakovano spodnesu tla pod nogami. in tudi zate sky princess obstaja nekdo!
faaak tu je pa istu k d bi mene opisvala, jst se tut s tem veednu srečujm na začetku mi je tip ql pa use potem pa najdem napake in jih velikokrat tut pol zasovražm če mi preveč najedajo

- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
lubenica, pogovor bo pomagal..
sicer pa a nisi z nekom v zvezi iz ljubezni? nevem no..
drugače pa jz že dolgo nisem kaj napisala.. v glavnem zadnje dni sem bla dost dobre volje.. včeraj pa tako ležim v postli in sm se spomnla na nekatere stvari.. in bla spet v joku, še danes ni lih okej
drugače pa zdaj se normalno menima, on me večkrat klikne na msnju, je reko da prej mu je blo na bad, da bi me še bl v slabo voljo spravu.. tak da vsaj neki, lažje mi je.. čeprav jz sm ful zgovorna pa z vsakim se mam kaj na msnju za menit.. ko pa me on zadnje čase klikne pa dobesedno pri njemu zmrznem 
sicer pa a nisi z nekom v zvezi iz ljubezni? nevem no..
drugače pa jz že dolgo nisem kaj napisala.. v glavnem zadnje dni sem bla dost dobre volje.. včeraj pa tako ležim v postli in sm se spomnla na nekatere stvari.. in bla spet v joku, še danes ni lih okej

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
ajej, sapra... sj bo bolš... enkrat :bussi:
jz sm ga pa zdle slišala jupy jey
in sva se zmenla, da se jutr dobiva... si bo med službo zame čas vzel in se bova pogovorla... reku je, da me more vidt pa sm ga prašala zakaj, pa je reku da zato, k me tooook fejst pogreša... in sm kr mal vesela, k sm to slišala... sam itak nam preveč upala... kar bo, pa bo 
jz sm ga pa zdle slišala jupy jey

- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale