mene je tip sam enx udaru.. in sm ga pustila...
enostavno ignore in konc...
sej da bi meu en pametn razlog bi mogoče še mal pomislna ma tko... da me udari zto k sm užalla njegov ego... to pa ne....
k ne prenesem tega da povem neki kar si mislim in da on tega noče slišat in se neki loti tulit.. sam zto k ve da je res tko in si sam sebi noče priznat..
no enx je pa čez mejo šou in smo pač končali...
Ne. Tega mu ne bi nikoli oprostila. In on točno ve to. Enkrat dvigneš roko nad mano in nikoli več. Mislim, da ni razloga, da bi me mogu človek, ki me ljubi tepst. Če me starši niso nikoli udarli (pa ne rečem, da si nisem zaslužila) me tudi fant ne bo. Sploh ne podpiram nasilja v nobeni obliki.
And if your head explodes with dark forebodings too I'll see you on the dark side of the moon.
Mene je bivši enkrat vdaril, zaradi bedarije, bil je pač bolj vzkipljiv, vsaka malenkost ga je do amena razkurla. In je blo takoj konec. Tak da tudi zdaj ne bi tega odpustila.
niti slučajno pod nobenim pogojem neb oprostila... sam je pa res da je grozljivo velik tipov ko majo punce kr se jim ne da v trgovino po boksarsko vrečo
če te enkrat moški enkrat udari bo to vedno počel drugač sm pa mnenja, da znamo ženske dosktkrat zakuhat do te mere da si res kdaj pa kdaj zaslužmo sam to spet ni način...