Angelina Jolie
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- dragon_fly
- Komunikatorka
Ehh, js pa čist nič ne verjamem tem tračem.
Itak morejo te tračarske revije, oddaje neko zgodbo prodat, če hočejo preživet, in vejo, da se trenutno Brad&Angelina najbolje prodajata.
Lahko bi bili vsaj bolj prepričljivi.
Ne pa, da navajajo, da je zanesljiv vir izdal... in ta zanesljiv vir naj bi bil najboljša prijateljica, babica,...
Ja itak ena boga babica bo prodala vnukovo intimno življenje.
Pa če naj bi se paparazzi celo utaborili pred njuno bajto, in ju itak spremljajo na vsakem koraku, bi lahko bile kakšne slike, kako se seli v hotel
Ali pa bi lahko kakšen receptor mastno zaslužil s kakšnim klikom.
In navsezadnje, če bi že hotela mal počitka drugje, verjetno ne bi izbrala hotela, ko pa imata še dost svojih stanovanj.
Se mi pa zdej že res prou pošteno smilita. Vsi ti trači, paparazzi,
ki skakajo okol hiše, plezajo po ograji. Nad hišo stalno helikopterji.
Pa trije majhni otroci. Še dobro, da se še tako držita.
Sej ne bi rekla, če bi rabila reklamo, sam itak sta oba dobra igralca, ki ne potrebujeta dodatnega izpostavljanja.(kot kakšna Špelca, Mirna,..)
Mi je pa bilo zelo všeč, ko je v nekem intervjuju Angelina dejala, da zasluži res neumne vsote denarja, za to kar počne, in da se zaveda, da je bolj kot za samo igranje, plačana za pojavljanje v javnosti. In da si velikokrat zaželi zapustiti vse to, in zaživeti normalno družinsko življenje, ampak se zaveda, da lahko s to enormno medijsko pozornostjo in denarjem naredi veliko več - to pozornost hoče preusmeriti na druge ljudi, ki je drugače niso deležni.

Itak morejo te tračarske revije, oddaje neko zgodbo prodat, če hočejo preživet, in vejo, da se trenutno Brad&Angelina najbolje prodajata.
Lahko bi bili vsaj bolj prepričljivi.

Pa če naj bi se paparazzi celo utaborili pred njuno bajto, in ju itak spremljajo na vsakem koraku, bi lahko bile kakšne slike, kako se seli v hotel

Se mi pa zdej že res prou pošteno smilita. Vsi ti trači, paparazzi,
ki skakajo okol hiše, plezajo po ograji. Nad hišo stalno helikopterji.

Sej ne bi rekla, če bi rabila reklamo, sam itak sta oba dobra igralca, ki ne potrebujeta dodatnega izpostavljanja.(kot kakšna Špelca, Mirna,..)

Mi je pa bilo zelo všeč, ko je v nekem intervjuju Angelina dejala, da zasluži res neumne vsote denarja, za to kar počne, in da se zaveda, da je bolj kot za samo igranje, plačana za pojavljanje v javnosti. In da si velikokrat zaželi zapustiti vse to, in zaživeti normalno družinsko življenje, ampak se zaveda, da lahko s to enormno medijsko pozornostjo in denarjem naredi veliko več - to pozornost hoče preusmeriti na druge ljudi, ki je drugače niso deležni.

vsem folku je spet ratal dolgcajt in je en nedavno objavil (ne vem kje sem zasledila-se mi zdi d je frendica povedala) da naj bi bila zahara v bolnici, ker naj bi ji zastalo srce?
wtf
kwa vse slišš
mal ksneje (about 3 dni) naj bi pa ta k je to objavu izjavu, d si je izmisli
kr neki
sam so pa ful luštna družinica... sej angelina je že itak sama ful lušna...

mal ksneje (about 3 dni) naj bi pa ta k je to objavu izjavu, d si je izmisli

kr neki
sam so pa ful luštna družinica... sej angelina je že itak sama ful lušna...

I'm not a lesbian...but my girlfriend is....
Sp3lca napisal/-a:Angelina je super.. samo mi pa z Brad Pittom ne pašeta skupaj. On je bil z Jeniffer Aniston super skupaj, Angelina pa je bla super ikona mati samohranilke, ki dokazuje, da ženske ne rabijo moškega.
Ja in zaradi tega naj bi bila celo življenje sama. Dj no nehej. Če jima sede skupaj, naj bosta in ju pomoje prav mal briga, če folk misle, da ne sedeta skupaj