Tut jaz ne razumem ljudi, ki raje lavfajo na uni napravi v fitnesu!?! Al pa v krogih na stadionu (okej, sam tuki si vsaj na zraku).
Tut fitnes mi nikoli ni bil všeč, mogoče bio prišel v poštev samo pozimi, sam še takrat bi šla rajš bordat, če bi le mela dovolj časa.

Drgač pa za namizni tenis sem itak že napisala, da ga treniram .. Zdej se bo počasi zaključila že 10 sezona.
Sem pa itak čist frik na šport. Od športov z žogo mi je najbolj všeč odbojka (sploh poleti na mivki ..), če so le ekipe dokaj kul - da ni to le pobiranje žoge.

Drgač pa tut bordam fulful rada, včasih sem tut smučala. Plavam, če se mi le da (čeprav dostkrat bolj paše sam namakanje v vodi

Em, pa še dost drugih športov je tut kul. K sm bla mlajša sem 1leto trenirala tudi karate, nekaj cajta plavanje, tenis, rokomet, hotla sm atletiko, pa mi ni zneslo, ... Vglavnem: šport, šport, šport.

Aja, pa še to .. Pr men je pa lih obratn k pr smotki .. Men je pa laufanje kul, ker lah vmes še ful stvari razmišljam, ker sem pač sama in mam mir .. In mi je čist d best. --> Če bi pa o naporu razmišljala, bi pomojem hitr obupala.
Sam ja, šport je tok d best stvar za sprostiti se.