Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
punce, res ste mi ful v pomoč..
po tistem včeraj se bolš počutim.. in dans sm se odločla, da bom probala ga pozabit in da ga bom pustla čist pri miru.. zdaj je vse od njega odvisno, a boma prijatelja al ne, pa če se boma slišala, nič več od mene..
time to move on.. in vem da nekot mi bo uspelo
že zarad prijateljov ko so mi skos ob strani & vas.. pa vem, da bo še prišel kak grozn dan ampak bo že.. mora bit
sem še premlada da bi tko razmišljala in me še čaka v življenju polno razočaranj..
po tistem včeraj se bolš počutim.. in dans sm se odločla, da bom probala ga pozabit in da ga bom pustla čist pri miru.. zdaj je vse od njega odvisno, a boma prijatelja al ne, pa če se boma slišala, nič več od mene..
time to move on.. in vem da nekot mi bo uspelo

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
vem, sam ko tko poštudiram.. ko bom se spomnila za nazaj, zarad kakih stvari sem se sekirala, mi bo še 1x smešno.. kdaj pa kdaj pa pride kak slab dan.. in spominjat se je treba sam lepih stvari, ki jih je blo res dost
malo več optimizma je v meni
malo še pa bo old veronika back.. zdaj sem šla vsem na živce, ker sm jaz taka da sem vedno ostale dost v smeh spravlala, ko sem se skoooos smejala
pa lepo si to napisala Zvoncica

pa lepo si to napisala Zvoncica

Waves of sound they move my body
T@r@ napisal/-a:Tud jaz sem danes izrazila svoja čustva. Ker enostavno nisem več zdržala. In ničesar ne obžalujem. Veliko lažja semRekla sem mu, da ga fulll pogrešam, pa da ga mam na nek poseben način še vedno rada. V začetku mi ni verjel, očital mi je, da ga želim spraviti ob živce, da ga nekaj zajebavam, vendar sem ga potem le prepričala. Dejala sem mu, da mi je čist vseeno, če bodo drugi zvedeli, da ga imam še vedno rada, da mi je vseeno, če sem se ponižala pred njim, pomembno je le, da ve kaj čutim do njega.
nikoli razumela...Takrat je ostal brez besed, rekel mi je, da ima zdaj njo zelo, zelo rad. Da je ona vsaj iskrena z njim, ne kot jaz nekoč...Da je njega tudi zelo bolelo, pa ga nisem
Na koncu mi je pa povedal le, da mi je zelo hvaležen, da sem vsaj zdaj iskrena do njega. Rekla sem mu še, da ga bom čakala....
![]()
Čeprav zdaj nisem več prepričana v to. Ne glede na vse, sem dovolj že pretrpela, življenje gre dalje... Pa če jo res ima rad, jo naj kar ima. Želim mu le najboljše. Pravim, da jo ima rad, ampak srce mi govori drugače....
bogaa..

Joj punce!!
Jaz sm bila že tri dni zelo dobre volje, dobr mislna sm na njega sm še 23ur na dan
, pol mi pa dans pošlje sms, da me je nekdo vidu z enim visokim, nabildanim tipom, k voz Poršeja, pa da sva se metala en po drugem...Pol pa, da jz njemu lažm skos kok ga mam še vedno rada, pa bla, bla bla...pa da mi itak ni težko, da koga lažm, pa da sm pleharca ratala.... Jz pa sploh ne poznam nobenga z Porsejem, tm k me je un kao vidu, me ze dva tedna ni blo!!
Cele dneve sm doma, al pa s frendico na kavi, še pogledam ne nobenga!! No a mislte, da mi vrjame, da ni res??? Ne!
Joj čisz sm jezna...!!!!
Aja, on me je pustu, da ne boste se enkrat brale moje poste!!

Joj čisz sm jezna...!!!!

Aja, on me je pustu, da ne boste se enkrat brale moje poste!!

urshika, idiot je!!! ne vem zakaj ti še zmeri teži!!! a ni logičen, da če te je pustu, da bi pol tud nehal s takimi forami? lahko pa da mu je žal in te hoče na vsak način slišat, ampak je preveč bedak, da bi prišel v stik na lep način in pol take vn meče
lepo ga ignorirej... če mu pa že kej nazaj pišeš, mu pa reci, da je teb vseeno a ti vrjame al ne, važn da sama veš kaj je res

lepo ga ignorirej... če mu pa že kej nazaj pišeš, mu pa reci, da je teb vseeno a ti vrjame al ne, važn da sama veš kaj je res

-
- Komunikatorka
*urshika* men se je čist podobn zgodil
.Isto me je klicu pa mi govoru da me je vidu z enim tipom k ma poršeja in men ni blo nč jasn.Pol kasnej k sva bla spet skup mi je pa priznal,da se je dostkrat vozu tm mim kjer jst živim in je enkrat vidu enga tipa s poršejem in da je bil prepričan da mene čaka..hehe kr neki.Uglaunem lepo mu razlož,da se je očitno zmotu pa da to nisi bla ti.
Jst pa upam,da od dons naprej ne bom nikol več pisala u to temo,kok ga pogrešam pa kok si želim bit z njim.Dons mam zadno šanso,da use popravim sam ne bom mu oprostila in čeprov ga mam najrajš na svetu in mi pomeni use mu bom dala konc.Upam,da ga bom prebolela k bom usak dan razmišlala o tem kaj mi je naredu čeprov ma svoje razloge ampak me niti ne zanima.Tok k me je pa dons to prizadel me ni pa pomoje še nikol nč in nism si misnla,da loh kdaj kšna stvar tok boli
.No sej ne bom več pisala o tem,ker itak nima smisla...sam mi je pa dost laži zdej,usaj neki 

Jst pa upam,da od dons naprej ne bom nikol več pisala u to temo,kok ga pogrešam pa kok si želim bit z njim.Dons mam zadno šanso,da use popravim sam ne bom mu oprostila in čeprov ga mam najrajš na svetu in mi pomeni use mu bom dala konc.Upam,da ga bom prebolela k bom usak dan razmišlala o tem kaj mi je naredu čeprov ma svoje razloge ampak me niti ne zanima.Tok k me je pa dons to prizadel me ni pa pomoje še nikol nč in nism si misnla,da loh kdaj kšna stvar tok boli