nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Uf, js sm pa nedoužnost zgubla ful kasnj kt sm js hotla, kr sm ne boste vrjele:tipa čakala!!! :eek: Ja vem-nenavadn. No u glaunm, to se je zgodil čis neprčakvan, na morju v šotoru, meu je pa izgovor:"a loh sam probam, da bom naslednič vidu kje je lukna"-neki u tem stilu :lol: In pol kr ni nehu in sva bla ceu tedn čis zasvojena s sexom in sva sexala tut po 6x na dan. Žou me je to ta zadne dva dni tepl, kr zarad prepogostga sexa nism mogla lulat :( morm rečt, d je blo grozn.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

*slamca* napisal/-a:Uf, js sm pa nedoužnost zgubla ful kasnj kt sm js hotla, kr sm ne boste vrjele:tipa čakala!!! :eek: Ja vem-nenavadn. No u glaunm, to se je zgodil čis neprčakvan, na morju v šotoru, meu je pa izgovor:"a loh sam probam, da bom naslednič vidu kje je lukna"-neki u tem stilu :lol: In pol kr ni nehu in sva bla ceu tedn čis zasvojena s sexom in sva sexala tut po 6x na dan. Žou me je to ta zadne dva dni tepl, kr zarad prepogostga sexa nism mogla lulat :( morm rečt, d je blo grozn.

Ojoj :? zadnji stavki :) 6x :oops: :) Nič hudega. Glavno da sta uživala. Jaz se pa spomnim, da me ni niti malo bolelo, niti krvavela nisem... Čudno res... :D Tko, da mam fulll lep spomin na prvič :)
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ma ja, prou žival sm ratala. K mi ga je ta prvič not dou, me je mau zabolel ampak ni blo panike, hitr sm začela uživat in ja....šotor se je tresu noč in dan..... :D
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

Mmmm, zgodilo se je zdej junija :oops: ni blo ravno kot sm prčakovala ampak ne obžalujem niti sekunde. Aja, pa bolelo je FuuL :o
kusevalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kusevalka »

mi pa še čakamo na to...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Kdor čaka dočaka :D Sploh pa se nikamor ne mudi... :wink:
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

kusevalka napisal/-a:mi pa še čakamo na to...
mii tud
xanyax
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a xanyax »

jst sm pa nedolžnost zgubila pr 15-ih, s kr enim tipom, k je ubistvu izkoristu to da sm mejčkn popila...mi je pa ful žou za to...Bla sva sicer pol še enkrat skupi ampak do sexa ni prišlo-hvala bogu...

Drgač je pa taprvič bolel ko........ :eek:

pa sm se pol še z enimi parimi dol počla-sploh nevem zakaj....bla sm mlada pa neumna pa s tem pridobivala na samozavesti...!!!pa nobenmu ni blo treba dvakrat rečt pa sm že dala noge narazen! :?

pol sm pa enkrat mal bol pozorna postala na fanta iz sosednjega bloka...pristala sva skupi...prvič sm dejansko neki čutla...in šele takrat sm dojela kaj sm počela sama seb-tista samozavest je kr naenkart padla na nulo...
no u glavnem...s tem fantom sva pol začela hodt...se počas zalubla vanga...in minili so že 3 mesci pa še kr nisva ''počela tist''

kr nism mogla...še sama nevem zakaj

ampak pol k pa sva :eek:
woooooowwww

šele zdej vem kaj pomeni SEX s človekom k ga maš rad!!
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

js sm tut pred enim mescom (pr 18ih)... zanimivo ni kaj :D pa ni mi žal, čeprav je bil one night stand...pač je zapasal :D pa ni preveč bolel :jump:
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Metal land**

Neprebrana objava Napisal/-a Punk baby »

oila! o res sm happy ker sm tukilele in kr loh sprašujem za mnenja... no moj primer je pa tak: s fantom sem skupi že 3 mesce... in res ga mam rada, ko mi je blo najtežji... (ob izgubi) mi je stal ob strani... zmerej se potrudi pa mi ustreže... no w glawnem sm še junfr... w bistwu nikol nism preweč premišljewala o tem... z njem bi dožiwela to izkušnjo, sam me neki obwezuje: prisega... pred dwema letoma swa s prjatlco nardile prisego da bowe počakale do 16. leta.,.. stara sm 15... to bi lahko že naredila... wprašala sm ga če nej... pa je reku da nej se sama odločim... nikol me w nč ne sil... to mi je wšeč... po drugi strani me je pa strah... a sm prehitra? :?: :angel:
kara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kara »

Punk baby napisal/-a:oila! o res sm happy ker sm tukilele in kr loh sprašujem za mnenja... no moj primer je pa tak: s fantom sem skupi že 3 mesce... in res ga mam rada, ko mi je blo najtežji... (ob izgubi) mi je stal ob strani... zmerej se potrudi pa mi ustreže... no w glawnem sm še junfr... w bistwu nikol nism preweč premišljewala o tem... z njem bi dožiwela to izkušnjo, sam me neki obwezuje: prisega... pred dwema letoma swa s prjatlco nardile prisego da bowe počakale do 16. leta.,.. stara sm 15... to bi lahko že naredila... wprašala sm ga če nej... pa je reku da nej se sama odločim... nikol me w nč ne sil... to mi je wšeč... po drugi strani me je pa strah... a sm prehitra? :?: :angel:

Počakaj do 16. leta :wink:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Kar počakaj do 16.leta, prisega je le prisega :) Če te ima fant res rad bo tudi on počakal :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

počaki... kdaj imaš pa rd? :D :wink:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Jest bi tut na tvojem mest počakala. Sej se ti nikamor ne mudi ane..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Sodeč po postu niti približno še nisi zrela za prvi spolni odnos. Zdej pa če ti čutš da si prpravljena al pa ne je pa že druga zgodba. Doklr nimaš razčiščen u glavi, kaj hočš kaj pa ne se je brezveze spuščat v sex, pa te obljube in tole podobno da ne rečem kaj...okej sej si stara 15 let tko da je razumljivo. Jst ti vsekakor svetujem da še enkrat premisliš.
How blind can you get and still have eyes?
Odgovori