Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

samo ne glede na to, koliko si nekoč nekoga ljubil... po končani zvezi je pač težko ponovno vzpostavit stik, ki bi bil ugoden za oba :?
ne smeš si pa izmišljat najbolj negativnih scenarijev, zakaj se ne pogovarja s tabo, itd. Misli pozitivno in se boš lažje počutila :bussi:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

res je.. no malo lažje je..
ampak jaooo mene res neki ne mara, da mi lih zdej gre msn štekat :(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj k mi je zbrisalo ful dolg post :evil:

skratka mimi hotela sem reči to, da je to, da se zamotiš bistvo vsega... prebolevanje traja več mesecev, ki jih je lažje preživeti tako, da se na bivšega spomniš le vsake toliko časa. Ko sem bila sam cele dneve doma, sem razmišljala lahko le o bivšemu. Zdaj se je pa začelo dogajati ogromno stvari in se komaj kdaj spomnim nanj, pa še to nikoli več v smislu kaj bi počela če bi bila še skupaj.
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

pusti ga veronika...zakaj hočeš biti z nekom, ki noče biti s tabo???sej vem, da ti je težko, tud sama sm delala podobne neumnosti,vem da se je ful ful težko zadržat..ampak lej, resnica je, draga moja, če bi te on hotu slišat bi te že slišu.tipi so taki..pr nih ni velik filozoferanja pa razmišlanja..če te hoče ti bo to že dou vedt..ampak očitno temu ni tko..sej vidiš da vsak tvoj poziv za druženjem leti na gluha ušesa...zakaj hočeš biti frendica z nim, če on očitno noče..zgleda da mu nisi tolk pomenila, kokr si ti misliš...jst nikol ne bi lazila za tipom, ki noče biti z mano...spoštuj se, imej se rada.če on ne vidi kakšna prijateljica si mu ti in kaj izgublja, ga ne prosi za drobtine :!:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Zvoncica napisal/-a: Zdaj se je pa začelo dogajati ogromno stvari in se komaj kdaj spomnim nanj, pa še to nikoli več v smislu kaj bi počela če bi bila še skupaj.

Ja, Zvoncica, saj razumem in ti želim vse dobro, res :wink:
praviš, da se je začelo veliko dogajati, torej si stalno "v pogonu", kajne?
Dokler je tako, čist štekam, da je ful lažje, samo kaj pa misliš, da bi se zgodilo, če bi zdaj to noro obdobje malo prenehalo in bi spet začela živeti normalno življenje, pa da ne bi bilo poletje?
Bi bilo enako ali bi ugotovila pri sebi, da ga morda še nisi povsem prebolela?
Upam, da razumeš, kaj želim reči,
no, pa sej ni važno, važn, da je tebi kul, da ti dogaja, hehe... :D
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Ja jaz sm tud ugotovila da sm prejsni vikend k nism bla v Lj. pozabla na vse..ful he blo dobr..skoz zurka, smeh itd. Pa v bistvu sploh nobenih tipov tko potencialnih al pa kej..ampak mi tko sede.
No ja zdj k sm pa v Lj. mi pa s5 mori...in sploh dons..zarad datuma..eh ja sla bom dam pa prespala popoldan pol bomo pa vidl kaj pa kako.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mimi_M napisal/-a:Dokler je tako, čist štekam, da je ful lažje, samo kaj pa misliš, da bi se zgodilo, če bi zdaj to noro obdobje malo prenehalo in bi spet začela živeti normalno življenje, pa da ne bi bilo poletje?

No, v takem obdobju sem zdej js. Tavelki del žuranja se je do jeseni končal, mene pa čaka ogromno učenja. Tako da sem čist vesela, da mi poleg vseh ostalih stvari na katere moram mislit še on ne pleza po glavi.

Zato se tudi počutim blazno svobodno in osvobojeno. Če bi bila še skupaj bi se namreč izjemno malo videla in vse kar bi js počela bi bilo sekiranje zakaj se ne moreva videt in podobno. Tako pa lahko uživam poletje in se posvetim drugim rečem. Tako da ja... Pri meni obdobje žuranja prebolevanja ni prestavilo in ga odložilo ampak ga kvečjemu pospešilo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Mimi_M napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a: Zdaj se je pa začelo dogajati ogromno stvari in se komaj kdaj spomnim nanj, pa še to nikoli več v smislu kaj bi počela če bi bila še skupaj.

Ja, Zvoncica, saj razumem in ti želim vse dobro, res :wink:
praviš, da se je začelo veliko dogajati, torej si stalno "v pogonu", kajne?
Dokler je tako, čist štekam, da je ful lažje, samo kaj pa misliš, da bi se zgodilo, če bi zdaj to noro obdobje malo prenehalo in bi spet začela živeti normalno življenje, pa da ne bi bilo poletje?
Upam, da razumeš, kaj želim reči,
no, pa sej ni važno, važn, da je tebi kul, da ti dogaja, hehe... :D

mimi jaz se zavedam, da če ga recimo srečam nekje, še posebi s kakšno drugo bejbo, da bom vsa boga. Čist možno da me čaka še kakšen čustveni izpad. Ampak tako kot je trenutno, je čisto v redu. Noro obdobje traja drugače en bogi teden, prej sem pa doma 1,5 meseca sedela pa jokala, pa mozgala v glavi vsako traparijo 100x.... In hell yeah da bom naredila vse da se noro obdobje nadaljuje še nekaj časa :)

Drugače pa ni šans da zapadem v stari ritem, čaka me mogoče prva redna služba, mogoče magisterij, selitev od doma, vse v ene 4ih mesecih. Skratka same nove stvari, ki se jih ful veselim. :razz:

(Sam diplomirat moramo še prej :roll: )
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

aja, pa prej ste neki govorile o žalostnih komadih..men je Your embrace od Shakire ful na bed udaru...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sapra, pomoje je čist prou, da si mu pač pisala... ne vem, upam da se po tem kej bolš počutš... jz sm se učer full bolš počutla, k sm enkrat dala iz mene vn in mu povedala, kar čutm pa tko...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

oooo Zvončica tole je pa tko lepo slišat res...pozdravljena doma! :D

Sm fulll vesela zate...pa ti res privoščim srečo :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jagodka, pomoje to včasih moraš naresti. Sama sem isto počela, ker bi me drugače razneslo. Pa sej čustva niso nekaj, kar bi moral skrivati... če čutiš, da moraš nujno povedati bivšemu, da ga pogrešaš, pač to naredi. Sama sem vedno mislila, da to pa že ne smeš, pa ponos gor, ponos dol...pol mi je pa prijateljica enostavno rekla, da je bilo pri njej isto, pa da me razume, pa da naj to naredim če mislim, da je tako prav.

Pač to narediš zase, da se ne žreš pol za nazaj, kaj bi bilo, če bi takrat to naredila. V bistvu zato, da poskusiš vsako možnost, da veš da si naredil vse in da ne obžaluješ nobene stvari.

nincy :bussi: Kaj je zdej z vama? ZS-ja nisem dobila :)
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

lubenica napisal/-a:pusti ga veronika...zakaj hočeš biti z nekom, ki noče biti s tabo???sej vem, da ti je težko, tud sama sm delala podobne neumnosti,vem da se je ful ful težko zadržat..ampak lej, resnica je, draga moja, če bi te on hotu slišat bi te že slišu.tipi so taki..pr nih ni velik filozoferanja pa razmišlanja..če te hoče ti bo to že dou vedt..ampak očitno temu ni tko..sej vidiš da vsak tvoj poziv za druženjem leti na gluha ušesa...zakaj hočeš biti frendica z nim, če on očitno noče..zgleda da mu nisi tolk pomenila, kokr si ti misliš...jst nikol ne bi lazila za tipom, ki noče biti z mano...spoštuj se, imej se rada.če on ne vidi kakšna prijateljica si mu ti in kaj izgublja, ga ne prosi za drobtine :!:

saj vem.. sam ko reče, da je vseeno mislil na mene in me ni hotel še bolj v slabo voljo spravlat s tem ko bi me kliknil, mu pa na nek način vrjamem.. mogoče je lih problem v tem, da sm preveč naivna & vse vrjamem dost hitro.. ah bo že, zdaj sm ga zares zbrisala.. ko bo hotel pogovor, bo že kliknil, do takrat pa nevem.. bom že preživela tud brez tega :/ sicer pa lih 2x sm zbrala pogum da sm ga kliknla in še takrat nism vedla kaj rečt.. kot bi brez besed ostala ko je odpisal.. res bedno

pa hvala za vse vzpodbudne besede :bussi: ampak je vsaj pomagalo, da sm mu povedala kaj čutim & kaj si mislim o njem.. kaj bo pa naprej, je pa čist od njega zdaj odvisno, nič več od mene..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

preboli

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

Boš prebolela,s časom vem kako ti je sem na istem tako je pač življenje iskoriščevalno polno solz,smeha in razočaranj,
Ne ženi si k srcu,saj bo prišel fant ki te bo vreden,vreden tvojega zaupanja in boš SREČNA.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Tud jaz sem danes izrazila svoja čustva. Ker enostavno nisem več zdržala. In ničesar ne obžalujem. Veliko lažja sem :wink: Rekla sem mu, da ga fulll pogrešam, pa da ga mam na nek poseben način še vedno rada. V začetku mi ni verjel, očital mi je, da ga želim spraviti ob živce, da ga nekaj zajebavam, vendar sem ga potem le prepričala. Dejala sem mu, da mi je čist vseeno, če bodo drugi zvedeli, da ga imam še vedno rada, da mi je vseeno, če sem se ponižala pred njim, pomembno je le, da ve kaj čutim do njega. Takrat je ostal brez besed, rekel mi je, da ima zdaj njo zelo, zelo rad. Da je ona vsaj iskrena z njim, ne kot jaz nekoč... :? Da je njega tudi zelo bolelo, pa ga nisem nikoli razumela... :? Na koncu mi je pa povedal le, da mi je zelo hvaležen, da sem vsaj zdaj iskrena do njega. Rekla sem mu še, da ga bom čakala.... :oops: :? Čeprav zdaj nisem več prepričana v to. Ne glede na vse, sem dovolj že pretrpela, življenje gre dalje... Pa če jo res ima rad, jo naj kar ima. Želim mu le najboljše. Pravim, da jo ima rad, ampak srce mi govori drugače.... :?
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Zaklenjeno