Jap cartanje je zakon res vedno in povsod, ni lepšega kot se stisnit k njemu in uživat, čeprav se zadnje čase bolj stiskam z odejo, ko ni tipa ...
amm drugač pa morm priznat, da sem mela obdobje ko mi sploh ni blo do cartanja (razlog:veza je že dolg propadala zarad nenormalnega ljubosumja)
What a wicked thing you do To make me dream of you
no ja, jaz sn obsedana z cartanjem.. hehe naiilepše je, ko bležim v njegocvem naročju. sn razcartan človek, še pr besteku pa bestiki se stalno cartam.. hehe najrajš pa pr njemu.. hehe. da bi se naveličala, alpa da mi nei blo do tega.. to se še res ni zgodiloo! hehe
Pr nama sm pa jst najbrž tista ki se ne carta kej preveč rada...poležavanje in božanje u nedogled ni zame...mi zapaše in takrat je fajn ležat u njegovem objemu in čutit njegovo toplino, ampak non-stop se neki stiskat in božat...a-a
Tonja napisal/-a:Kaj bi mi en definiro to?? Cartanje? Kolker sem brala po odgovorih kaj kdo smatra pod cartanje.. A-a. To ni zame. Sploh!
moja definicija cartanja je nekak tko, da je to objemanje, božanje, lupčkanje. se pravi, delanje ničesar konkretnega, samo da si skupi pa se mal stiskaš