Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

angkoriata napisal/-a:OMG kakšne grde slikce ti vrže google vn,če vpišeš "vertical hood piercing" :stumm:

hahaha, sam res!!!!! :D

Nagnusno da glava boli.
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Little_Star* »

pomoje ni tako hudo kot zgleda(glede bolecin)...drugace paglede estetike..enemu je to vsec drugemu pa ne...no pa tiste slike po netu so itak cudno slikane in vse to..tak da..
aneta***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a aneta*** »

Jst bi si ga dala, ker mi res hudo zgleda, če pa še poveča užitek tolko boljše. Problem pa je, da resnično nimam dovolj poguma in ga najbrž nikoli ne bom mela. :? Vsaka čast tistim, ki so si ga upale narest!!!!
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

uuuu *luna* fajnnn zgledaaa :D
mislmm...še enkrat svaka čast :D
moja kolegica si ga je pa dala na tavelko sramno ustnco...in je ful lepo zgledal, sam se je uhanček enkrat zgubu, ona ga ni najdla, a ni je blo u slo da bi šla po tanouga in je pustila da se je zarastl :(
bolel jo je, sam ji nakonc ni blo žou...tko mičkn se ga je čutl čez hlačke....uglavnem hudo je blo.....
jst pa moja kolegica ga mave na mejhni sramni ustnci in sve prou ponosne k mave neki istga....najino malo skrivnost :)

punce če vas mika si ga dejte.....nč se bat... :wink:
with every goodbye, you learn...
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *luna* »

*Little_Star* sorry, očitno sem nekaj narobe prtisnila pa te je dal na ignore. Sem uredila.
Stalo je 10.000, in je več kot vredno svojega denarja. Sedaj si bom nabavila nov uhan ker je čisto zaceljeno. Lea mi je dala majhne kuglice da me ne bi motilo ali se kam zataknilo. Sedaj bom zamenjala za večje bunkice raznih oblik, da bo tud med hojo lepo :) Lea je rekla da je njena kolegica začela zaradi tega piercinga kar peš v službo hodit :)
Za tiste ki jim ni všeč: vas nihče ne sili da si ga daste narest oz. da gledate slikice. Meni uhan ful paše, tako vizualno kot funkcionalno :)

Sanda: hvala :)
ninasara
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ninasara »

Tudi sama razmišljam, da bi si dala kakšen svetleč uhanček v mednožje, tko za svoje zadovoljstvo, da bi sama sebi dokazala da si upam, al pa da bi s tem presenetila fanta. Enkrat sem videla v savni eno punco, ki ga je imela v mednožju in tudi v bradavičkah in se mi je zdelo prav cute in sexy. Seveda bi tudi jaz najraje da mi to naredi ženska, pa da bo fant zraven. Dela to še kdo bližje kot Lea iz Kopra? Drugače pa res ne vem če si ga nebi dala raje v malo oz. veliko sramno usnico :lol:
Tiste, ki ga imate kjerkoli na intimnih predelih a imate kake težave?
Kakšna pa se vam zdi razlika pri sexu pa še posebej pri hoji kakšen je občutek, ali pa ko imate gor perilo? Kak je občutek me najbolj zanima.
Drugače pa bodo potem na aerobiki vse :eek: :eek: :eek:
Pa sej to ni nič takega :wink:
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

no luna upam da si dobla zdaj moje zs:) drugace pa sem cist excited se malo pa ga bom jaz tud mela da vidimo ce je res tak ql:) hehe
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

je katera tu ki bi znala odgovorit na vpr od ninasare?mene tudi zanima:)
daylight
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala

Neprebrana objava Napisal/-a daylight »

no, js pa ga grem delat takoj ko bo menstruacja mimo :P ze komi cakam, sla pa bol Lei, je najblizje pa se tako uredu je da nebi komu drugemu sla. malcek strah pa me je vseeno. :?
Uporabniški avatar
Ashly5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ashly5 »

Nimam in ga ne bom mela k mi je tu ful nehigensku...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men je to kr neki, lahko pa da je med sexom kaj bolj vznemerljivo. Sam kaj ko po mojem boli ko prasica pa še zko nehigienskiko je. :flop:
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

zakaj bi blo to nehigiensko?ne razumem kr nekaj...kot da se ti ne umivas tam vsak dan...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ja sam še vedno je okrog pirsinga luuknjica in se tm pol vse nabura, bolj dvomem, da se lahko res dobro umiješ :gruebel:
*Little_Star*
Sramežljivka
Sramežljivka

lool kaj se te nabira?dokler se rana ne zaceli(to pa je ful hitro) si itak mores veckrat na dan scistit z "razkuzilom" ki ti ga dajo tam...tak da to ni nic takega...eni majo pac predsodke
*luna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *luna* »

Nič razkužila.
Umivaš se z Lactacydom 3x na dan, pa 2x na dan mažeš z Bepanthenom. Tud obkladki s slano vodo pomagajo.
Nabirajo se ti pa itak stvari samo če se ne umiješ :lol:
Odgovori