Barve za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Si barvate lase??

Da
234
75%
Ne
58
18%
Samo pramene
22
7%

Skupaj glasov: 314

Uporabniški avatar
Maybelline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maybelline »

moj odgovor na anketno vprašanje je NE
ne barvam si las
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

majaoko napisal/-a:Jz si pa full želim take barve las, kot jo ima una igralka v : tista nora služba Taka lepa rdeča je, sam se bojim, da take nam najdla. A ima kera takšno barvo las?

jz sm mela že tako... pa poznam eno iz faxa, k ma prbližn tako... je res lepa tale rdeča ja :) poglej mal po trgovinah, pa prečekirej tiste vzorce... al pa pejt k frizerju, pa ti tm pač tako zmeša skupi, kakršno hočeš...
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

jst sm si lase pobarvala z loreal exellence pa sm ful zadovoljna...sm mela pobarvanju ful gladke lase pa nič se mi ne elektrijo... :o
[*jag0da*]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [*jag0da*] »

Jaz si ne barvam las, razmišljam pa o pramenih. :P
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Jaz si že dolgo barvam lase, imela pa sem že skor vse barve... od rdeče do črne, pramenov, ... zdaj sem pa blont. Hodim pa vedno k isti frizerki, ker ko sem se še sama doma barvala, je ratala ven ena packarija. :roll:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 03. Avg. 2009 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

jagodka85 a kej veš a ti ta rdeča barva hitr zbledi? A se moraš velikrat barvat?
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

Jz si tud barvam lase, pa skos doma. Mam pa barvo Kuene, k mi je itak najboljša, nč se skor ne spira, tko da si samo narastek pobarvam pa je...
Aja pa se za dvakrat jo mam lahko, k si jo itak sam zmešaš s hidrogenom...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Si barvam lase, mela sm blont pramene (enkrt u oš, mislim da 5.razred? :D ) Drugač mam naravno temno rjave, in sm mela pol skoz črno pobarvane. Zdej pa mam slabo leto, oz. enih 8mesou rdeče laske :)

Če menjam barvo (iz črne na rdečo recimo) grem v salon, pri menjavi morjo bit zihr roke, da ni pol neka maza čudna na glavi.

Jutri se bom pa recimo pobarvala na sveže, z istim odtenkom kot do zdaj (Kašmir rdeča-zlo živa pride na lasih), to me pa kr kolegica barva.

Firme pa menjujem, ampak mislim, da sm zdej 2× zaporedoma že mela Pantene al Palete...? Neki na P. u glavnm :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Black Kitty

Neprebrana objava Napisal/-a Black Kitty »

A katera ve kako bi se lhko iz blond (pšenično) najhitrej pobarvala na temno vijolično? A prime kera barva (temno vijolična) že na blond lase in da se ne bi izprala takoj?
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Black Kitty napisal/-a:A katera ve kako bi se lhko iz blond (pšenično) najhitrej pobarvala na temno vijolično? A prime kera barva (temno vijolična) že na blond lase in da se ne bi izprala takoj?

Da se ne bi to sama barvala :!:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Black Kitty, ne vem kaj bi ti rekla, po moje je boljš it postopoma. Da najprej daš malo bolj temno barvo, pa potem še bolj temno.... Ker ne vem kak bi barva izpadla (mogoče bi kaj čudnega ven ratalo),pa mogoče bi ti še laske preveč uničlo. Po mojem najboljš da se to na kakega frizerja obrneš. Meni je moja rekla da če bi šla iz črne na blont bi čist oranžna ven prišla. Tak da ne vem no...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

češpla napisal/-a:
Black Kitty napisal/-a:A katera ve kako bi se lhko iz blond (pšenično) najhitrej pobarvala na temno vijolično? A prime kera barva (temno vijolična) že na blond lase in da se ne bi izprala takoj?

Da se ne bi to sama barvala :!:

ta korak ti močno odsvetujem, ker bodo tvoji lasje SVETLO VIJOLIČNI.
Počakaj nekaj časa in ko bo že malo narastka, si postopoma barvaj...seveda ne sama doma, rajši pojdi k frizerju.
*Diamonds are forever*
Lisset
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lisset »

Jaz bi se pa rada na blond pobarvala, trenutno imam črne lase, drugače pa je moja naravna barva temno rjava.
Šla bi seveda k frizerju, vendar se bojim, da bom nakoncu prišla ven oranžna, kajti preden sem se pobarvala na črno sem imela lase rdeče in ta barva se še zdaj ni sprala ven. Torej, da bi me en res dober frizer pobarval bi bilo to mogoče v enem dnevu, ali je to možno samo postopoma?!?
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Joj, Lisset, raje postopoma... drugač pa boljše da se na kakega frizera obrneš, kr to barvanje je kr občutljivo. Jaz sem šla s črne na blont postopoma. je pa dolgo trajalo ja. Najprej sem se dala ene svetle pramene not, pol pa se mi je črna že nekak splajhala, pa je pol šlo.
Odgovori