Gastroskopija

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Punce, zakaj ste pa mele gastroskopijo?

Mene občasno boli želodec, in to se r dost ponavlja, pa ne vem, če bi men to kaj pomagalo. Me je ful strah, da bi mogla it... :oops:
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a me2u »

js sm mela ful tezave z trebuhom .. pac nonstop me je boleu .. in sm sla k svoji osebni zdravnici .. pa me je kr napotila u bolnisnico .. tam pa so me kr na gastroskopijo dali .. pac prevec zelodcne kisline sm mela .. pa sm potem mogla na neki dieti bit :)

lp :)
Trying to be something experimental.
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

Meni je od fantova mama (medicinska sestra je :) ) 1x pripovedovala, da so meli eno gospo na gastroskopiji k ji niso mogli skozi usta cevi vtaknit, ampak skozi nos..in ta gospa je potem zacela fuuul krvaveti iz nosu..tko grozno, da se je zacela dusit..in so jo probali resit, a je tko krvavela, da je v hipu umrla..groza :(
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

prvič, ker me je TAKO zelo non stop pekel želodec in požiralnik, pa slabo mi je blo dostkrat...
drugič pa k so sumili na želodčno krvavitev.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

bunnyka napisal/-a:Meni je od fantova mama (medicinska sestra je :) ) 1x pripovedovala, da so meli eno gospo na gastroskopiji k ji niso mogli skozi usta cevi vtaknit, ampak skozi nos..in ta gospa je potem zacela fuuul krvaveti iz nosu..tko grozno, da se je zacela dusit..in so jo probali resit, a je tko krvavela, da je v hipu umrla..groza :(

:eek: :eek: :eek: Kaaaaaaj???? Grozaaaa no!!!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

No, tud jz sem dala tole čez.. Se tud spomnem tiste "dude" in lučke, ki je šla proti meni :eek: Pa baje da sem bla ful pridna tam - ja, jz pa na smrt prestrašen frocek.
Je blo pa, uh, več kot 10let nazaj.. Verjetno podobno kot ostale, grozne bolečine v želodcu.. pomoje od preveč cukra :oops: , takrat pač še nisem pila kave in kadila (še en :oops: )...mi je pa nenavadno, ker se te želodčne težave večkrat povezujejo s stresom - jst sem bla pa takrat stara nekje 7, 8 let - kaj ma tak frocek za bit stresen? Ohjoj, že takrat bla tolk občutljiva.. :cry:
Sem mela pa neke čist tretje tablete, ki jih še niste omenile, mogoče jih ne izdajajo več tolk množično - Rupurut.
Mela sem pa takrat gastritis in kakor so mi doma pravili, da je blo res hudo, bruhala kr tko za hec mal, vsa spreminjala barve v faco od rumene do zelene - tud bla v bolnici 1teden (barabe, med poletnimi počitnicami!) - ampak je zdej že več let "mirno", nimam nobenih težav že dlje časa..
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka

am .. ja bols je to use skoz dat .. da pac ugotovis kaj je anrobe s tabo .. pa da se to pole .. ce je ce mogoce uredi :)
tashka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tashka »

jst sm mela pa zdj že par mescov probleme, da sm bla napihnjena kt bi bla v nevemkerem mescu nosečnosti, včas me je peku želodec pa slabil mi je..pol sm si pa mleko grela, k kao želodec pomiri, pa je blo sam huj in sm šla do enga zdravilca, k mi je reku, da preveč mleka in mlečnih izdelkov pojem in da mam ful preveč kisline..da ne smem kave pa sladkarij in da morm ful vode pit...tega se zdj kr dobr držim dva-tri tedne in je mal bolš, morm rečt..drgač pa..tut mene,punce, čake neki tacga... :? ah ja...!!! :oops:
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nana* »

Ej, če maš probleme z želodcam sploh NE smeš pit mleka!!
Uporabniški avatar
me2u
Sramežljivka
Sramežljivka

nana* napisal/-a:Ej, če maš probleme z želodcam sploh NE smeš pit mleka!!

ja pa ttih ultra mlecnih stvari (beri: sladka smetana, mleko, margarina, itd) :)
bouhamala
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bouhamala »

tko ti bom rekla,ta prvič zna bit mau zoprno,ker nimaš kontrole nad svojimi usti.....ni pa spet tok hudo,če te boli želodec je to edina možnost da ugotovijo zakaj te boli,...se da potrpet tistih par minut,bolš to kot pa da te ceu teden zvija zarad želodca...

jest hodim na gastroskopijo že od 14 leta, vsako leto,sem po očetu podedovala bakterijo v želodcu ki povzroča gastritis (vnetje požiralnika,želodčne votline in dvanajsternika),tko da sem že čisto navajena, raje grem na gastroskopijo kot pa k zobarju (se jih na smrt bojim - skupi zlezem-vedno)

sej bo.
ni tako grozno kot se sliši,je za potrpet. :wink:
pot dolga tisoč milj se začne z prvim korakom
@ursula@
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a @ursula@ »

sm bla enkrat stara okol 10let in je blo fuuuuuuuuuuuuuuuul grozn :cry: :cry: :cry: :eek: nikol več!

pa še medvedka so mi oblubl pa ga pol nisem dobila! :lol:
ne sam sem bla res žalostna,kako dopovedat otroku da jih je zmankal, če ti ga pred tem oblubjo??? :? kreteni.. :evil:
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Jaz sem bla 2x na gastroskopiji. Prvič, ko sem bla še manjša, drugič pa prek kakšnima dvema letoma. Men je to najbolj grozen filing, kar jih obstaja. Ne vem, če bi lahko šla še enkrat. :? Sicer pa sem bla pri zasebni zdavnici in sem si sama plačala pregled in moram reči, da je bla zdravnica zelo fajn. Je pa mela sestra slabo izkušnjo s tem lani v bolnišnici, ko se je skoraj dušila tam (s cevko v grlu pa s popolnoma zamašenim nosom je težko dihat), medicinska sestra pa se je drla nanjo, češ da je kot mali otrok in da naj neha delati scene in jokati, mala pa jim je z mahanjem poskusila sam to povedat, da jo duši. :eek: :eek: :eek:
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yancha »

Ugh,ena slaba izkušnja z dohtarji :buhu: . Sm bla u privat ambulanti,pa so z mano ful lepo delal,sam k so mi pa šlauf dal za požirat,mi je blo pa za umret. Bi hmal oči uzun pustila :D . Dobr,da je za mano,pa upam,da ne bo treba nikol več.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

:eek: men je kr slabo ratal, k sm zdele celo temo prebrala...kr švoh sm ratala...nobenmu ne prvoščm tega, kar ste napisale :nein:
Odgovori