Js sm tist za začetnike delala samo 1x in takoj za tem nrdila še serijo 20 min workout in pol delala samo še to, sam zdej mi je pa že mal presedl ker so skos iste vaje, zato zdej usak dan neki druzga... Sej mam 7 različnih vaj zloadanih. Sam dons mi pa ni znesl da bi nrdila kej... Bom pa jutr. Sej na reklami rečejo da je dost 3x na teden
Jaz sem si tudi že pred časom zloadala tale Winsor pilates, pa se matram z njim na vsake toliko, ampak se moram bolj redno zraven spravit. Ni enostavno - zato pa upam, da bodo kakšni rezultati, če bom redno delala vaje.
2good4u napisal/-a:Jaz sem videla reklamo po tv-ju za Winsor Pilates...tista malo starejša blond ženska. No in sm si lepo iz emule potegnala dol njen celi program...
To so namreč filmčki s pomočjo katerih se naučiš osnovnih vaj do zahtevnejših. Zraven pa si še lahko poiščeš njen 10 dnevni jedilnik. Skratka filmčki si sledijo; prvi so osnovne vaje (Basics.Step.By.Step), ko te osvojiš nadaljuješ z 20 Minute Workout, Fat Burning Workout (ta se izvaja hitreje in je kar težko), potem pa še Upper Body Sculpting (za zgornji del telesa) in na koncu Buns and Thigh Sculpting (za spodnji del telesa).
Vaje izgledajo precej nezahtevne, ampak ko jih začneš delat ugotoviš, da niso tak na easy. In rezultati so kr dobro vidni. Cm pa resnično kr izginjajo, je pa res, da moraš imeti disciplino delati počasi in pravilno, po možnosti pa tudi še poleg teh vaj upoštevati njen jedilnik in mogoče kdaj pa kdaj na kolo ali rolarje. Predvsem pa tistih bogih 20 min na dan, je pa skoraj nič. Toliko časa si pa lahko vsaka uzame za sebe.
Tako da je prav škoda zapravljati denar, da greš v kak klub, kjer te kao učijo pilates-a, ker to lahko narediš sam doma... Jaz osebno sem zelo navdušena, ker se po kratkem času že kr pozna. Tudi mojemu fantu sem pokazala vaje in jih sedaj skupaj delava Sploh trebušne mišice so bolj močne in trebušček veliko lepše oblikovan.
Jaaaaaaaaaaa, to rabim! Sem dala včeraj pod nujno potrebujem željo da bi rada imela te cdje če jih kera ima,pa mi ni noben odpisal To si is iz emule dol potegnila? Ker jaz si full želim to imeti saj se 100% da res pomaga.
Ja Bulma kr na muli napiš winsor pilates pa bo... pol pa kr dol potegn tiste filmčke, ko ji največ dol vlečejo. Sej je par različnih (basic step by step, upper body, fat burning,...) pač tisto kar želiš. In ja rezulati so vidni, še posebej če si disciplinirana in če poleg tega še greš parkrat na rolarje al pa tek ali kolo...
Drgač pa si lahko dol potegneš še njen jedilnik The Win In 10 Days Meal Plan.
winsor pilates je zakon!
jst sm si ga z mule potegnla dol in zdj delam vaje za trebuh, rit in stegna, ter še za roke... 7 filmčkov zastonj, namest da daješ 13k za 3 al 4 filmčke na top shopu
sinička napisal/-a:winsor pilates je zakon! jst sm si ga z mule potegnla dol in zdj delam vaje za trebuh, rit in stegna, ter še za roke... 7 filmčkov zastonj, namest da daješ 13k za 3 al 4 filmčke na top shopu
s*****! jaz, butec sm si pa šla to kupit!!!! cjoooo.... tega si pa ne odpustim!!! kak se nism mogla spomnt na to!!!! sinička, v bed volo si me spravla.... 15 jurjov!!!!