kusevalka napisal/-a: in pa .. po drugih mestih seveda.. so vam bili všeč vaši župani?? ste mnenja, da so naredili dovolj za vaš kraj?
mislite, da smo ženske v politiki boljše od moških ali obratno?
kateri politiki oziroma nasplošno ljudje se vam zdijo primerni za župane ali svetnike vaših krajev...
No, v nasem drugem najvecjem mestu Slovenije se ne dogaja kaj veliko in to se mamo predvsem za zahvalit nasemu blesavemu zupanu Soviču

Jaz ne vem kdo ga je volil (slepi & gluhi I guess). Kaj je nardil za MB? ammm....ammmmmm...ne morm se spomnit...aja, NIČ

in niti slucajno se ni potrudil. Letos so na sceni spet podobni osebki...en je Barbie v moskem telesu, drug neki odpadnik Maribora, spet tretji poslanec DZ, ki se mi btw zdi se najbolj primern. Koga bom volila se ne vem, sem pa pred 4 leti prispevala svoj vote za nekoga, ki bi nardil Maribor dejansko živ
Kdo je boljsi v politiki - moski ali zenske je noro vprasanje...itak, da imajo moski vec moznosti (prokleti patriarhat!), dobro je le to, da bo zdaj vec zensk imelo moznost priti na stolcke DZ, itd. Pripravljam kandidaturo
Na koncu lahko recem le se to: God save Maribor