če lahko še jaz nekaj dodam iz lastnih iskušenj...
Sem hodila z enim eno leto, ful luštnim, popolna postavca, smisel za humor, športnik, frajer, drugače pa ful prijazen, nežen, strasten, pameten, iz dobrega faksa....vse je bilo super, bila sm(a) noro zaljubljena....manjkala pa nama je ena stvar, to je komunikacija, znati skupaj reševati probleme, skratka se pogovarjati kot npr. z dobrim prijateljem. No, ko sva šla narazen (nekako obojestransko, ker je pač začetna zaljubljenost minila in sva se že začela dolgočasiti skupaj), mi je blo fuuuuuuuuuuuul hudo, vsi so bli začudeni, kako da sva lahko šla narazen, ker sva bila pa res taaaaakooooo luštna skupaj, perfect couple, nihče ni nikogar prevaral itd, jaz sem pa vedela, da je tako prav. Ampak je bil po tem še dolgo v moji glavi, srcu, sanjah, vsak večer sem pisala in brisala neposlane smse, gledala skupne fotografije in ga še vedno ful pogrešala, ker mi je bil še vedno takoooo zelo všeč. Dlje, kot se nisva slišala/videla po razpadu zveze, bolj sem si ga želela nazaj.
Potem pa sem se spet začela načrtno z njim SAMO pogovarjati po telefonu/msn-ju, vsaj 1x tedensko, da sem vsak teden na novo spoznala, da se RES ne znava pogovarjati!!!!!! Ob tem sem pozabila tudi na vso njegovo popolno zunanjost in nežnost....
No, to je moj recept, kako ga preboleti: pozabi na dobre stvari in lepe trenutke, ker jih je bilo očitno manj kot slabih (drugače bi bila še vedno skupaj) in pomisli, kaj vse vama NI funkcioniralo, pa ne boš več mislila nanj. In ne sprašuj se, kako bi bilo, če bi spet poskusila, ker sta ŽE bila skupaj nekaj časa in veš, da se ni izšlo, daj rajši še drugim (boljšim) priložnost, da te spoznajo ali pa le uživaj nekaj časa v samskem življenju, potem pa itak še prehitro pride naslednji in spet si lepo zaljubljena...

Pri meni je delovalo