^^Pa zvok je podoben kao "riganju" oz. tisto, ko ljudje ne morejo govoriti, ko nimajo sapnika, pa si na vrat dajejo oni aparat, ko se tak cuje... ne vem razloziti, vem samo pokazati
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Jaz sem pa gledala Emily Rose v kinu s kolegom (pa še 2krat doma) pol me je pa celo pot do stanovanja strašil da se bom ob treh ponoči zbudila in oh in sploh. Ma zakon film! Meni je tudi grozen bil,ali vseeno. Pa še po resničnih dogodkih naj bi bil :S
em, učer sm gledala Ko pokliče tujec - When a stranger calls.... mislm, da me še pr nobenmu filmu ni blo tok strah jz sm se kr rukala, pa govorila, kam ne sme it tista igralka, pa kam lahko jao res strašn film... saj za moje pojme
Un zvokec...Odpreš usta pa delaš aaaaaaaa... ampak tko brez glasu tko hripavo...
Pejt na tale link, pa pol dej zvočnike na glas, pa k klikneš kšn gumb na meniju slišiš tist zvok...scarrrry
Boo ---> Dogaja se na noč čarovnic, ko se par prjatlov odloči, da bodo punce peljali v neko zapuščeno umobolnico in jih prestrašili. Enega pošljejo tja, da naštima ene par trikov, da bojo kao punce vreščale . . .
Pol se pa izkaže, da tam niso sami . . .
Uuuuu...Jaz sem popolna ljubiteljica grozljivk in srhljivk. The grudge je bil res najboljši film. Dobri so pa potem še Excorsist- The beggining, Skrivnostne skrivalnice (mmmmm), Krog, Final destination...
Pa še bi lahko naštevala, pa se jih trenutno ne spomnim...Bom pa v kratkem še 2 srhljivki gledala pa bom potem sporočila, če se jih splača gledat
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...