Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

srcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a srcka »

točno o tem sm jst premišljevala...da bi zamenjala telefonsko..da bi skenslala mail...da ga zbrišem z msn-ja...da bi pometala vse njegove stvari...da bi ga zbrisala k da nikol ni obstaju....

vse to lah zdej nardim...ampak kaj ko so tu spomini...in iz srca ga nemorem zbrisat...
pa nevem če ga hočem zbrisat....
to je najslabš od vsega....
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a motorola »

srcka napisal/-a:veste kaj si želim?da bi lah pokukala v njegovo bučo da vidm kaj se v njej dogaja...

ker še zdaj ne vem, če je sploh kaj od tega res, kar je povedal in pokazal... pogrešam ga :cry:
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

In zdaj mislim da sem naredila eno vlko napako. SMS sem mu poslala. Zdaj sem mu še bol pokazala kako ga ne morem prebolet. Bogve kaj si zdaj misli. Vem da tega nebi smela naredit. Ampak zaneslo me je. jooooj. :cry: Kakšen dan. Tako turoben brez kakršnegakoli sončnega žarka. Tak se počutim jaz brez kančka upanja ta hip. :(
God made men first, but then he had a better idea.
Uporabniški avatar
Ta_firbčna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

tesko

Neprebrana objava Napisal/-a Ta_firbčna »

sem fant tudi mene je zapustila punca skupaj sva zivela ni imela razloga ni 7 mesecev sem sam pa je nism prebolel niti malo nikoli je nebom vedno bo v mojem srcku ja bila je premocna ljubezn vse najlepse ce bi rada pogovor mi pisi sva na istem
gorencc@gmail.com
gorenc
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

majchy84 napisal/-a:In vem, da se bo moral moj naslednji tip fuuuul potrudit, da mu bom zaupala in se mu v celoti predala. Sam prej bo treba pa končno pustit preteklost za seboj in to nameravam zdj narest, ker tolk kokr sem pa zdj jezna in prizadeta zarad njega, nisem bila še nikol. In je šel čez vse meje, tega mu ne bom odpustila :!: Sej počas bo bolš, pri meni in pri vas. Vso srečo :)

joj, ta moj bivši se je tok potrudu, da sm mu zaupala... ker sm mu že prj rekla, da nobenmu več ne zaupam, ker sm bla tok przadeta prj... in se je res potrudu... sm mu zaupala... še vedno mu, ker ni nč naredu narobe... z nobeno stvarjo si ni pokvaru mojga zaupanja v njega...
jz bi tud rada pustla preteklost za sabo... pa je tok dejavnikov, k mi to preprečuje... enostavno še ne morm...

srcka napisal/-a:točno o tem sm jst premišljevala...da bi zamenjala telefonsko..da bi skenslala mail...da ga zbrišem z msn-ja...da bi pometala vse njegove stvari...da bi ga zbrisala k da nikol ni obstaju....

vse to lah zdej nardim...ampak kaj ko so tu spomini...in iz srca ga nemorem zbrisat...
pa nevem če ga hočem zbrisat....
to je najslabš od vsega....

vem, kk se počutš... jz vem, da ga nočm zbrisat iz spomina... vsaj še zdj ne... še vedno upam, da se bova enkrat spet tko štekala, kokr sva se, predn sva začela... zbrisala bi njegov msn, pa ga vem na pamet, tk da bi ga zihr takoj spet not vpisala... ne vem no... težko mi je bit brez njega.. brez njegovih pogovorov, besed... čeprou vem, da ga nikol več najbrž ne bom mela...

Princeska18 napisal/-a:In zdaj mislim da sem naredila eno vlko napako. SMS sem mu poslala. Zdaj sem mu še bol pokazala kako ga ne morem prebolet. Bogve kaj si zdaj misli. Vem da tega nebi smela naredit. Ampak zaneslo me je. jooooj. :cry: Kakšen dan. Tako turoben brez kakršnegakoli sončnega žarka. Tak se počutim jaz brez kančka upanja ta hip. :(

tud jz sm mu prj sms poslala... v opravičilo, ker mu nism takoj odpisala na msn-ju, ker je takoj za tem šou dol... in da upam, da ni šou zarad mene..
se strinjam... dons je čudn dan... sm brez vsake energije... do ničesar mi ni... no ja, sj so vsi dnevi zadn mesc taki, samo ta tedn je sploh tak... sploh odkar je dž...

Ta_firbčna napisal/-a:sem fant...

ok, sj ti nočm težit, sam če si fant, zakaj pol pišeš iz enga druzga profila*
Uporabniški avatar
Ta_firbčna
Sramežljivka
Sramežljivka

ne ne

pisem is nika bivse punce noce me prijavit na mijega se trudim ves ti dekle pa si zapovni neki nikoli ga ne bos izbrisala is srca nikoli rada ga imas se vedno sem na istem punca vem kako ti je vem solze spomini morje a je tako??
gorenc
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Re: ne ne

Ta_firbčna napisal/-a:pisem is nika bivse punce noce me prijavit na mijega se trudim ves ti dekle pa si zapovni neki nikoli ga ne bos izbrisala is srca nikoli rada ga imas se vedno sem na istem punca vem kako ti je vem solze spomini morje a je tako??

em, ok najprej ti neki svetujem... piš prosm lepo z ločili, pa k napišeš post, klikn samo enkrat pošlji, ker drugač ti to nardi, kar ti je zdle...
em, ja spomini, solze... hudo je v glavnem... pa tud rada ga mam ja... ljubim ga iz dna srca... pa pojma nimam, kaj nj nardim, da ne bo tok bolel :?
Uporabniški avatar
Ta_firbčna
Sramežljivka
Sramežljivka

nevem

vidis,se sam ne vem kaj naj naredim sva v ist godli deke pa ti meni svetuj
gorenc
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

joj, k bi ti lahko svetovala, bi blo dobr... kdaj sta pa nehala... kok mata pa let? če ni skrivnost sevede?
Uporabniški avatar
Ta_firbčna
Sramežljivka
Sramežljivka

ja

skupaj sva bila 3 leta,zivela je pri meni bila je iz celja jaz iz kranja.
imela je 20 let jaz 33 nikoli ni bilo ovir ali kreganja le njena mama je vmes posegala hodila sva na morje nor sem na obalo v tujino za novo leto vsako,leto imela sva se lepo ko me je zapustila sem odkril da je tu na tem portalu pisala o meni kaj naj stori ni opisovala ,svoje mame le mene zelo me je porizadela zelo ko sem to bral se danes ne morem verjeti,da je to res....
gorenc
Uporabniški avatar
Ta_firbčna
Sramežljivka
Sramežljivka

zbegan

zbegan sem nehala sva 3 januarja ko sva prisla s bratislave se iskoristla me je poli pa sla
gorenc
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

a si nepismen al kaj?? :?
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

*purple bitch* napisal/-a:a si nepismen al kaj?? :?

purple prosm ne ga napadat...mogoče ma pa res problem....pa sej jagodka mu je vse že povedala pač tko piše pa kaj potem no se boste pa mal trudle z branjem...sej nikjer ne piše da moraš pisati čitljivo in razumno, če pa pa prosim da vidim....

fant star si 33 let....lahko bi se odrnil nanjo in ji povedal kaj čutiš.Edino tako boš lahko vedel kaj si pa ona misli,ker mi tukaj res lahko samo ugotavljamo, nobena ti pa ne more dati takega odgovora kot ti ga bo ona....in če te sprejme ok kul ...naprej boš že znal,če ne pa boš pač obrnil nov list in začel na novo...o samomoru mi pa sploh ne govori k pike dobim...preveč se dogaja nesreč,preveč ljudi umre preee kmalu...ti ki imaš pa življenje na vojlo si ga pa misliš vzeti....tako da malo razmisli!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sej ga ne napadam..sam uprašam :roll: če rabm pou ure da preberem kaj sploh hoče :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

oh ja, samomori... jz lh povem iz lastnih izkušenj... folk, nočte bit tik pred tem, da umrete... ker šele takrat se zaveste pomena življenja... saj pr men je blo tko... sicer nism dojela, kdo v tej temi prav, da bi se ubil... ampak ni vse tko črno, kokr zgleda... glede na to, da je ta tema namenjena za prebolevanje... zarad bivšega partnerja se pa sploh ne splača ubit... a-a, življenje je res čit preveč dragoceno... ja ok, sj pomislm učasih, da bi blo bolš, da me ne bi blo pa bla bla bla.. ampak po drugi strani mi pa ni čist nč hudga... v primerjavi s kkšnimi drugimi... ne vem no... samomor ni rešitev!!
Zaklenjeno