*Če se kam odpravim, imam na desni roki
obvezno samo en prstan, ki ga izberem glede na barvo obačil.
*Kadar gledam napet film, si praskam mozolje in hrastice po obrazu

(ko se zasačim, sicer neham, ampak zasačim se večkrat).
Večkrat si predstavljam določene situacije v katerih sodelujem in se na glas pogovarjam z namišljeno osebo (recimo, če me čaka kakšen pomemben razgovor, ga parkrat naglas zvadim (tudi med potjo si ga ponavljam in skušam imet usta čimbolj zaprta), al se pa kej zasanjam in se pogovarjam recimo v angleščini

).
*Po večjem obroku vedno pojem še nekaj sladkega.
*Ko sem na javnih mestih in se dotikam predmetov, ki so v javni uporabi (štange na avtobusih, vozički in košarce v trgovinah, kljuke na WCjih..) imam še ves čas, dokler si ne umijem rok, to v glavi (ker se mi gabi) in se ne dotikam face.
*Full rada pojem, plešem, se zviram in se pačim pred ogledalom.
*Ko telefoniram, vedno čečkam na kakšen papirček, ki je na mizi. Ponavad rišem rožice, al pa kocke.
*Vsakič, ko rabim več kot 2 stvari iz trgovine, si v mobitelu shranim spisek vseh, ker me trgovine toook zmedejo, da vedno kupim tisto, kar ni blo v načrtih...
*Ne morm živet brez copatov

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!