Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

hmm.. dans ponoči sm bla res najslabše volje.. poslušala muziko počasno & jokala zraven..
pol me je pa neki piknalo.. in mam roko zdaj porezano :/ in ne vem kaj naj nardim, ampak žal mi je tko, da nevem več nič faaak.. :(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

SapraVeronika pa kaj ga serješ no! Lej kolk si mlada, kaj vse je še pred tabo... Sej vem, zdej mogoče res ne vidš izhoda, ampak povem ti da nekje sigurno je! Js sm bla tud stara 20 let, na fertik zalublena u enga tipa, pa ko sva skp pršla sm mislla da sm najsrečnejša na svetu. Pa me je pustu! Je reku da zato, ker ma mama raka, pa stric raka, pa kaj js vem kdo še vse raka... čez en tedn sm ga pa z drugo vidla! Pa se še nism zrajtala kašn kreten je! Zaupanja sm zarad njega res precej zgubila, ampak živlene gre naprej. In sm spoznala enga, zarad katerga zdej moj svet spet postaja lepši. Pa tud tvoj bo enkrat spet lep. Vrjem sama vase, pa bo! :wink:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

vem, hvala ti za vse te besede :bussi:
sama vem, da ne smem se tok sekirat, sam ne gre drugače.. in tega mi je zdaj tok žal, to se mi bo le poznalo še ful dolgo :(
ampak edina stvar.. ko bi vsaj pokazal, da mu zdaj ni vseeno ka se dogaja z mano.. ko bi ga lahko vsaj čula kot prijatelja, karkoli.. tak mu je pa čisto vseeno, pa če kr umrem.. jaooo ;(
life goes on.. sam vsak dan ga bolj pogrešam.. pa to pri takih letih še pomislit ne bi smela.. eh bo že.. hvala vseeno za vzpodbudne besede :*
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Jaz sem danes vso jutro in vso noč prejokala. :cry: Pa ni trenutno še nič boljše. Da pa je toliko huje sem se še z mamo tak hudo skregala da mi je celo zagrozila da me bo iz hiše vrgla.
Joj minla sta že skoraj 2 meseca pa ni nič boljše. Danes se mi zdi da sem znova na začetku. Da je znova tisti prvi dan prebolevanja. Zmešalo se mi bo. :cry: :cry:
Vidim pa da vsaj sama nisem v vsem tem. Da mam vsaj vas.
Joooj zakaj more tako bolet :cry: :cry:
God made men first, but then he had a better idea.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

princeska ne, nisi sama... maš ns... pa točno vem, kk se počutš... minil je 5 tednov, odkar sva nehala... pa še vedno tok boli, k na začetku :cry:
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

Vrjem tud mene še boli in to zelo, sm skrivam to, pa probam bit močna. Veš kok hujših stvari se lahk zgodi, temu se boš čez par let smejala, pa čeprav se ti zdej zdi, da se kej hujšga nebi mogl zgodit.

Tud jz že drugič tko trpim, prvič je blo še tok hujš, k sva prekinla štiri letno vezo, sm zdej si pa pravm, da če sm unga prebolela, bom pa tud njega...vem da ga bom!!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

uršika vem ja... velik je hujših stvari, k se lh zgodijo... upam, da se ne bojo... sam kaj nj.. pač boli... sj pravm... lh se delam veselo pa vse... sam k mi ne rata za dolgo... še vedno me najbl boli... useen pa upam na bolše čase :)
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

SapraVeronika napisal/-a:in mam roko zdaj porezano :/ :(

lejo! :eek: upam, da ni to, kar mislim da je!!! sej se ne režeš ZARAD NJEGA?! veronika moja-miljavžnt jih je še na svetu... sam pogledat je treba okrog...

Ti bom povedala eno misel:
Ko se ena vrata sreče zaprejo, se VEDNO odprejo druga. Ampak navadno tako dolgo strmimo v zaprta vrata, da sploh ne opazimo novih, ki so se odprla...
My dreams are my reality...
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

to velja čist za vse (TUD ZAME)....
vse smo take, da preveč objokujemo... če ti ni namenjeno, ti pač ni... ampak je težko sprejet...
My dreams are my reality...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

SapraVeronika napisal/-a:hmm.. dans ponoči sm bla res najslabše volje.. poslušala muziko počasno & jokala zraven..
pol me je pa neki piknalo.. in mam roko zdaj porezano :/ in ne vem kaj naj nardim, ampak žal mi je tko, da nevem več nič faaak.. :(

Ne se še bolje uničevat...res ne....tako kot ti je ena že rekla mlada si ...sploh pa fant ni vreden tega da ti sebe uničuješ...
če pa kdaj koli kar koli rabš pa veš kje sm ali kje smo :bussi:
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
srcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a srcka »

in še en dan...prazen...
veste kaj si želim?da bi lah pokukala v njegovo bučo da vidm kaj se v njej dogaja...pa nažalost ne gre...
sploh nimam veselja za nobeno stvar..
vse mi je kr neki...
rada bi bila srečna.....
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

srcka, zakaj ti opisuješ moje stanje??? :( no ja, jz se lih tko počutm k ti... brez njega mi sploh ni dan dan.... noč ne noč... kr neki je vse skup... tko prazn vsakdanjik je...

srečna boš srcka.... tko k bomo vse... sam ne vem kdaj :?
srcka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a srcka »

žal mi je da sva na istem... :(
jst sm že mislila da lahko to dam čez brez večjih padcev...pa vendar ugotoviš da tko ne gre...
jst sm drgač močna oseba ampak to me je pa pod zemjo ruknl...
kot da nebi bla jst...tavam tja v tri dni...brez smisla...
najraj bi cel dan prespala sam da ne mislim na vse skp...
moram se pobrat drgač ne vem kako se bo končal... :cry: :cry:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

mhm, vem kk je to... no ja, jz močna čustveno še nikol nism bla... sam me pa že dolgo ni nč tok potolklo, kokr me je tole... pa ne bi rekla, če bi bla z njim že ne vem kok časa... je blo pa (sam) tri mesce... ne vem no... res me je na tla spravl tole... najrajš bi postala ledena... brez čustev.... da bi mi blo useen za vse skup... pa nism taka :(
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

O jagodka, kok te jst razumem. Jst sem bla tud v vezi 3 mesece, pa sem že leto in pol vsa narobe. Pa prej sem bila zmer močna oseba, nič me ni moglo tolk podret. Zadnje leto in pol se pa sploh ne poznam več, zelo hitro sem prizadeta in žalostna, kar na jok mi gre, včasih za čist brezvezne stvari. In vem, da se bo moral moj naslednji tip fuuuul potrudit, da mu bom zaupala in se mu v celoti predala. Sam prej bo treba pa končno pustit preteklost za seboj in to nameravam zdj narest, ker tolk kokr sem pa zdj jezna in prizadeta zarad njega, nisem bila še nikol. In je šel čez vse meje, tega mu ne bom odpustila :!: Sej počas bo bolš, pri meni in pri vas. Vso srečo :)
Zaklenjeno