Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
pri men je tko.. da sm skos slabe volje, res skos.. pa nemorem več jokat, ni več solzic sploh
rada bi, pomaga če mal se zjočem.. ampak najhujši so večeri, popoldan se vsaj zamotim..
sem pa tko čustvena ratala.. dans je mama mal v višjem tonu z mano govorla, sm kr solzna postala.. sploh nemorem, ne vidim izhoda, ker vsak dan je hujš.. jagodka kok je pa že minlo zdaj časa?
*purple bitch* vidla.. hvala.. sam ne pomaga
:bussi:

sem pa tko čustvena ratala.. dans je mama mal v višjem tonu z mano govorla, sm kr solzna postala.. sploh nemorem, ne vidim izhoda, ker vsak dan je hujš.. jagodka kok je pa že minlo zdaj časa?
*purple bitch* vidla.. hvala.. sam ne pomaga

:bussi:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
sapra... v sredo je blo 5 tednov... še zdj se tko živo spomnem tiste srede, k sva nehala
res sm cel dan prejokala
in ja, tud men je zmankal solzic
rada bi dala iz sebe, pa ne morm, k ni solzic...
purple... sj jih bom delala sam pr men u sob.. bom sprot brisala, da nau šlo še kam drugam
nč bat
aja, hvala za tist post... tega ti še nism rekla... :bussi:

purple... sj jih bom delala sam pr men u sob.. bom sprot brisala, da nau šlo še kam drugam

aja, hvala za tist post... tega ti še nism rekla... :bussi:
tko k berem te naše poste se zavem da dejansko v vsem tem nism sama in da nas je preveč k trpimo...jst mislm da sm že vse probala žurat,pit,skos kej počet...sam da cajt prej mine..da ne mislm na njega...
nč ne pomaga...
dnevi so dolgi..noči pa še daljše...
še zmerm je zadnja misel preden zaspim če misli name, ali me pogreša...
nevem če bom zmogla it naprej s tako bolečino v srcu..
pogrešam njegov vonj..njegove plave očke...njegov dotik...vse pogrešam..vse pogrešam....in boli me
nč ne pomaga...
dnevi so dolgi..noči pa še daljše...
še zmerm je zadnja misel preden zaspim če misli name, ali me pogreša...
nevem če bom zmogla it naprej s tako bolečino v srcu..

pogrešam njegov vonj..njegove plave očke...njegov dotik...vse pogrešam..vse pogrešam....in boli me
srcka te čist razumem... sj družba pomaga za mal časa... sam ne za doug.... pitje ne pomaga... ker mu pol pošlem kkšn sms, al pa ga pokličm... tko da na-a... alkohol ni dobr dejavnik za pozabljanje bivših... žuranje tud ne... vidm kkšn parčk, pa se zjokam... sj ne, da jim ne bi prvoščla.. sam k se spomnem, kok je blo lepo z njemu... mah, kr neki je tole vse... pa lh poslušam še bol pozitivne pa poskočne komade... ne pomaga mi nč več... bolečina je prevelka

potem točno veš o čem govorim...k sm brala post od noele so se mi solze usule k dež....k da bi pisala moje občutke...
nočem se vrtet v tem začaranem krogu obupa...vendar sm vse že poskusla da ne mislim na njega in vse lepe stvari in ne deluje...
to da bo čas prnesu svoje nemorem zdržat...preveč boli..
kaj naj še nardim da neha bolet..
k se mi zdi da nč ne pomaga......

nočem se vrtet v tem začaranem krogu obupa...vendar sm vse že poskusla da ne mislim na njega in vse lepe stvari in ne deluje...
to da bo čas prnesu svoje nemorem zdržat...preveč boli..
kaj naj še nardim da neha bolet..

k se mi zdi da nč ne pomaga......

ej, ne vem, kaj bi še lh nardile... res pojma nimam... jz sm se zdle mal razpisala na mojem blogu in mi je za pol procenta lažje... ampak bi mi blo velik lažje, če bi se lahko zjokala... res ornk zjokala... pa ne morm... lh sam tele smeške limam
pa mi nč ne pomaga... res sm najbl žalostna, pa zamorjena pa tko naprej... da bi jokala, pa ne morm... nimam solzic
in srcka ja, točno vem, kk se počutš... nisi edina

in srcka ja, točno vem, kk se počutš... nisi edina