Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Kva kar vse ste sanjale o bivših :eek:

Jaz pa nisem. Mogoče je pa on o men, bi blo fajn, hehe :twisted:

Ne vem kok je bil kej un basketaš navdušen nad mano, ker me je (pomoje) prvič videl, pa tut on je pred 1 tednom nehal s punco po 2-mesečni pavzi... :?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Dagi, lepo, da spet začenjaš zaupat... to bo pr men še neki časa trajal... upam pa, da mi bo ratal popolnoma zaupat nekomu, k me bo mel rd... kdaj pa bo to, pa ne vem... bo čas pokazu
S@R@*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kamnik

Neprebrana objava Napisal/-a S@R@* »

midva z mojim tipom mava probleme zato, ker se on ne zna odločt kaj bi rad! Učasih je vs sladek in hoče bit stalno z mano, drugič je pa vs tečn, če ga pokličm 1x na dan! Logično da učasih rab kakšn dan zase. samo ti dnevi se pri njemu ponavadi zavlečejo v tedne! Tako, da mu sploh ne vrjamm več da me ima rad. Reku mi je celo, da bi si uzel en mesc pauze s tem da se že zdj 1 tedn nisva vidla. Tko da se mi zdi da je najbolj da končam to zvezo, čeprou mi bo ful hudo ker ga FUUUL rada sam mi je še bl hudo kadar se do mene obnaša k da sva kolega, pa učasih še to ne!! A je res preveč, da od tipa pričakujem, da me bo meu rad in mi to tud znau pokazat!?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ej sara pr men je bilo precej podobno. Pa sva nehala, zdej a je to nažalost al nasrečo bom lahk rekla šele čez ene par mesecev :)

Drugač se mi pa zdi da sem v eni drugi temi zasledila da je nincy spet s tipom skupaj :razz:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

da da, naša ninča je spet srečna :D saj ena bi se temu lahko reklo :D

drgač pa sara... nared, kar ti govori srce... če čutš, da to ni več to, kar je blo oz. kar bi mralo bit... ga pusti, čeprou bo bolelo... fejst bolelo :( ampak je bolš, da nardiš ta korak, kot da si z njim in mata stalno neke pavze pa maš občutk, da te ne mara...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Zvoncica napisal/-a:Kva kar vse ste sanjale o bivših :eek:

Jaz pa nisem. Mogoče je pa on o men, bi blo fajn, hehe :twisted:

Js tudi nisem sanjala o bivšem. Sem o enem drugem. Njam :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jagodka85 napisal/-a:če čutš, da to ni več to, kar je blo oz. kar bi mralo bit... ga pusti, čeprou bo bolelo... fejst bolelo :( ampak je bolš, da nardiš ta korak, kot da si z njim in mata stalno neke pavze pa maš občutk, da te ne mara...

točno tako. Če je kr neki pa se sam neki muti pol to že ni neki tako kot bi moralo biti.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

jagodka85 napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:OT: MSN obstaja samo za brisanje, ni za blokiranje.

zvončica, tega pa ne kapiram... kk to mislš? sj se lh blokira folk...

drgač pa punce moje... tud me bomo enrkat srečne... zdj pa lh sam upamo, da čimprj :)

Vecina folka samo zbrise s kontakt liste. Samo potem te ta clovek lahko se vedno vidi kdaj si online in zacne pogovor s tabo. Moras pol se blokirat, to pa je med opcijami, tm ga das na seznam ljudi, ki te ne vidijo kdaj si online.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Princeska18 napisal/-a:Tak je blo lepo da sem jezna da sem se morala zbudit. In tako je znova odšel. Najraje bi za vedno zaspala. Takrat bi bil lahko vedno samo moj.

o fak.. dej vedno ko tvoje poste berem, se tko najdem v njih res :/
in trenutno isto čutim..

čeprav zdaj je malo lažje, včeraj sem mu na msnju povedla da nisem kaj jezna na njega & da ne sme tko mislit.. zdaj se pa normalno menima, kao friend talk.. je hudo, ampak še huje blo da bi pa za vedno prekinila stike z njim..

z eno besedo: nevem več kak brez njega, vsak dan je tko prazen ;( ;(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

SapraVeronika napisal/-a:z eno besedo: nevem več kak brez njega, vsak dan je tko prazen ;( ;(

joj, to je najhujše. vem. ko neveš kako naprej... :cry:
My dreams are my reality...
Princeska18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Princeska18 »

Tudi jaz nevem kako naprej. Čisto sem neutolažljiva. Vsi skoraj so že obupali nad mano in jaz sama nad sabo. Počutim se prazno. Ničesar ne najdem da bi se lahko zamotila. Ne mine sekunda da ne bi pomislila nanj. Na njegove poljube, objeme, besede... :cry: :cry:
groza no
God made men first, but then he had a better idea.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Princeska jaz se po 1mesecu in pol še vedno 1000xna dan spomnim na bivšega. Ampak sem se nekako sprijaznila s situacijo (pa sej ne da sem pa danes jaz sanjala da sva bila skupaj :roll: ) ampak... življenje gre naprej. Nimaš izbire. S časom nekako pozabiš, čustva so pri meni že nekoliko zbledela. Ko se spomnim kako sem 1 mesec nazaj jokala kot zmešana in čakala vsako minuto, da mi pove, da si je premislil... no na to ne čakam več :)

Boljše bo, punce, obljubim :bussi:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

Princeska18 napisal/-a:Tudi jaz nevem kako naprej. Čisto sem neutolažljiva. Vsi skoraj so že obupali nad mano in jaz sama nad sabo. Počutim se prazno. Ničesar ne najdem da bi se lahko zamotila. Ne mine sekunda da ne bi pomislila nanj. Na njegove poljube, objeme, besede... :cry: :cry:
groza no

držim pesti za tebe :bussi:
nekako bomo že mogle it skozi to, čeprav je trenutno tako, da se ne najdem ven iz te situacije.. pa more bit, tolaži te lahko edino misel na to da si zaslužiš mogoče pa kaj boljšega.. men je to dost pomagalo..

ampak ga pogrešam.. vsako minuto bolj & bi dala tud vse za samo en poljub še..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

no meni je pa moj ex prejle poslal msg če je pravi nasvet da mi ni odpisal (rekla sem mu naj mi da en pameten nasvet da neham misliti na njega), pa da upa da mu nisem zamerila itd :D

hehe vseen je lepo slišat da mu ČISTO vseeno pa le ni zame :wink:
drugače pa ob 3h zjutraj na morje, jeeeeeee :razz: :flower:
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Bomo prebolele in bomo šle naprej, sam odločit se moramo tko. Moramo it, če so oni šli, lahko gremo tudi me. Men kr naenkrat začel bivši hodit po glavi, pa ne bom dovolila, da mi to uniči sedanjo zvezo, potrudila se bom, da ne bom mislia nanj in da bom svojo energijo, čustva vlagala v sedanjega ali v kaj drugega. Bomo prebolele in bomo srečne, ja ja bomo, jst VEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMM DA BOMO :wink: :kleeblatt:
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Zaklenjeno