Danes naročim stranki, da naj izpiše, podpiše in odpošlje določen obrazec, ona pravi "ok, samo še tole bi vprašala, kaj to pomeni, da ga izpišem, a to da ga sprintam?" ....
Spomnila sem se, kaj mi je enkrat en kolega rekel. Rekla sem mu, da se mi zdi, da se midva drug drugemu skos samo opravičujeva in je odgovoril: "Oprosti, ampak meni se ne zdi, da se midva drug drugemu samo opravičujeva."
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- moj šef svojmu 15-letnemu sinu: ''če te dobijo kepsi z mujm avtom reč da si mi ga ukradu, ka če mi ga razbiješ mi nebo zavarovalnica neč dala'' btw.. ma pa ful hud avto, enga najnovejšga peđoja pa se tk igra z nim
- moj biuši k je hotu da sexava (js se pred tem še nikol nism dol dala in se tud nism hotla): ''sex je ful sproščujoč, ful pomaga in boš vidla kok boš mirna, sploh jutr ko pišete angleščino''
pol sva sicer probala ampak ni šlo, zato sm najbrž zabila anglo
Jochie napisal/-a:Pred kletko s kačami: dve kači sta spali prepleteni tako, da sta jima glavi vzporedno štrleli iz klobčiča. ena hrvatica svojemu dragemu: gledaj, ima dvije glave!
a se ti zavedaš, da si mi rešil (slab) konec dneva??
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.” ~ Mark Twain
jaz tko hodim po plaži za enima dvema in tip reče ženski, ki je imela gor un moderc na vrvico okoli vratu (in ji je res precej oprsja ven gledalo, pa precej ohlapno je bila vrvica zavezana):
ej, kaj pa, če bi si ti tele vrvice mal bolj zategnila okol vratu?
ona pa: a si ti nor, pa da se mi vrat zlomi!