Epilator

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

U jstmam Philipsovga...in sem ful zadovoljna...najprej si z mašinco (uno za striženje) skrajšam dleke, pol pa z depilatorjem pocufam dlake...na bikini predelu in noge...pod pazduho pa boli ko svinja
Misli pozitivno....
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js bom mogla tut enga svojga si ubost, k tele britvice niso nč kj simpatične. Sam k vs dost prau, da mate silk-epil. No js mam duma enga starga prbližn 10 let, sam že od nekdaj sploh ne potegne velik dlak pa pulm si jih loh 2 ure pa nau ush populu :roll: a so jih tok izbolšal al kva??? :?: Pa a so zihr tisti pod 10čukou u redu?
malapupa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malapupa »

jaz mam skil-epil super soft plus pa se mi zdi ql...sem mau občutljiva tak da ga ponavadi uporabim predn grem na morje da mam tam mir...danes zjutraj sem ga uporabla pa sem si dala led gor pol pa namazala s kremo pa mam še zdaj full redeče pikice...kaj bi lahko blo to kaj narobE? :?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^Nic. Jutri bo ze vse ok :) Je pac malo razdrazena koza...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Za devetimi gorami

Neprebrana objava Napisal/-a flaša »

No, jst sm si ga kupla čist mimogrede, ker je bil znižan u sparu in sm pač rekla ajde pa djmo za 5000 jurjev, tud če ne bo kul, se ne bom požrla, ker ni tok blazno drag. Vzela sem tega SilkEpil, čist osnovnga ( nima blažilca bolečin) in sm čist navdušena. Sj valda, boli k pr norcih, vsaj mene je k sm si prvič dva tedna nazaj, ampak sm mela u glavi, da bo vsaj neki cajta mir. In res je- že dva tedna mam čist gladke noge, sm tok navdušena, ne pa prej uno britje, k sm še bol norela. Tko da se splača mal potrpet. Mi je pa kolegica rekla, da po nekajkratni uporabi sploh ni več bolečine, da njo prov prijetno žgečka- hehe. Bomo vidl, ampak jst sm zadovolna in prpravlena potrpet tistih par minut, pa je pol neki cajta mir.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Js stvar uporabljam par mesecev, pa sm se že kr navadla na bolečno... k sploh ni več bolečina ampak sam še en tak neprijeten občutek ki potem ko so moje noge spet lepe in gladke izgine! :wink:
malapupa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malapupa »

jaz bi še samo nekaj vprašala...zakaj pa jaz npr. pol nimam gladkih nog ko mi dlake ven populi...take neke bele(sej nevem kaj)mi še bek štrli pa zaraji tega ni gladko... :roll:
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja mala pupa, men se tud to dugaja, pa sj se ne opazi tko zelo, to so tiste dlačice, k so tanke in ti jih ne populi do konca- to grem jst sam z britvico čez pa je kul heh, druzga pa neb vedla, kaj se da nardit
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Men se zdi da mal povrhnjico poškoduje. Tko da pol ni tok gladko. Ampak men pomaga ko dam pol vlažilno kremo gor - ratajo lepo silky noge :D
Uporabniški avatar
flaša
Komunikatorka
Komunikatorka

Lorelai, hvala za nasvet- ga bomo upošteval pa vidl kako bo, k mene tud to mal mot, sam je pa še zmer velikkkk bol, k pa to trapasto britje. Ampak jst po stegnih nikakor ne morm začet, k toooook boli, da to pa ne zdržim-hehe. Upam, da se čez čas opogumim. Vlažilna krema torej :jump:
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Ojla, punce.

Jaz tudi razmišljam o nakupu epilatorja, ker že mam vrh glave depilacijskih krem, pa sploh cenovno mora biti ugodnejše, če nabaviš epilator, ker ti sam aparat drži nekaj časa, medtem ko samo za depilacijske kreme daš na mesec ven par tisočakov. No, prebrala sem tale topic skozi in zdaj res ne vem, katerega bi si kupila, ker ene npr. hvalite določen epilator, medtem ko pri drugih naletim na ravno nasproten odziv. Gledala sem zadnjič v Sparu, pa maš vse od 6.000 do 20.000 sit. Pod 10.000 še že dam, 20.000 pa ne bo šlo ob mojem budgetu. A je katera kupila kdaj kak epilator, ki je bil ful poceni, pa je vseeno dosegla z njim učinke, ki jih zagotavlja proizvajalec? Ker me malo bega tole, da je taka razlike med cenami, tako da resnično ne vem. Ima katera kak pameten nasvet? Za odgovor se najlepše zahvaljujem. :)

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

jst sm se z epilatorjem ene parkarta pobrila po hribčku in pod pazduho. pa je res vsakič manj bolel...pol sem se pa ene parkrat vmes tm pobrila, zej mam pa spet slonske korenine in bo spet bolel :cry: :cry:
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Ojla.

Jaz sem si pa danes nabavila epilator in sicer od Brauna Silkepil Eversoft Gentle Epilation (ca. 6.000 sit). Pravkar sem ga preizkusila in stvar resnično deluje, kar me pa preseneča je, da me skor nič ni bolelo, ker sem pričakovala ful bolečine, sploh ko sem brala poste od nekaterih tu gor. Pa tud rdečice nimam, sem si samo namazala noge s kremo. :)

Zdaj me samo še zanima po kolkem času mi bodo dlake spet zrasle. :cool:

Naj živi epilator. :D

Lp,

K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ellizabeth »

jaz sem si pa kupla philips satinelle ice.
http://www.eleven.se/upload/satinelle-ice-set.jpg
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jz epilatorja ne maram vec. Sm ga uporabljala ene 2-3 leti, pol pa :? :? Nazacetk je blo kul, pol pa zmeri več vraščenih dlak, pa mene to tok srbi in sm se spraskala do krvi (tko podzavestno) in sm mela grozne noge, se zdej se vidjo kke tew mini brazgotince (no, kadar ni poletje ko mam bolj bele noge)... uglavnm, s tem se ne bom vec nikol brila.
Pomoje da je do tega prislo ker so te dlačice ratovale vedno bolj in bolj nežne in so ble tko rahle da niso mogle prebit kože in so se kr začele vraščat in pol :? :? uglavnm konc te zgodbe za mene....
No motil me je tut to, da noge nikol niso ble popolnoma gladke, ker une čist mejhne dlakice pusti epilator pri miru. Pa motil me je tud to, da sm pol zmeri mela čist pikčaste noge ko sm jih zepilirala... :evil:
Odgovori