Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

nope, čist nč :P
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

dobr zdj sm uštimala.. ta verzija 8.0 je res kr neki..
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

men je pa live full u redu... use mi štima, tko k more :)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

ok, ni lih problem, sam me zanima, če kdo ve oz. če se sploh da zbrisat več smeškov naenkrat in ne vsazga posebi??
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

jagodka85 napisal/-a:ok, ni lih problem, sam me zanima, če kdo ve oz. če se sploh da zbrisat več smeškov naenkrat in ne vsazga posebi??

hmm...nebi vedla, sam najbrž da se ne da... :?
mene pa zanima, če mogoče katera ve, zakaj mi v lužbi msn ne dela?? gor je naložen, ampak me noče povezat :? :evil: verjetno bi blo treba v nastavitvah kej spremenit!

se kteri mogoče vsaj približno sanja, kaj bi lahko naredla?? :(
My dreams are my reality...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

la...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

*pupika* napisal/-a:mene pa zanima, če mogoče katera ve, zakaj mi v lužbi msn ne dela?? gor je naložen, ampak me noče povezat :? :evil: verjetno bi blo treba v nastavitvah kej spremenit!

se kteri mogoče vsaj približno sanja, kaj bi lahko naredla?? :(

ocarala kakega iz racunalniskega centra v tvoji sluzbi :D domnevam, da nimas ravno dovoljenj spremninjat kaj v nastavitvah.

pa se novo vprasanje:
_t4m4l4_ napisal/-a:zanima me zakaj je men msn kar naenkrat crknu! skoz k se hočem vpisat mi napiše
V WINDOWS LIVE MESSENGER SE NE MORETE VPISATI, KER UPORABLJATE STARO RAZLIČICO PROGRAMA WINDOWS LIVE MESSENGER

OPOMBA: ČE ŽELITE NADGRADIT WINDOWS LIVE MESSENGER MORATE BITI V RAČUNALNIKU PRIJAVLJENI KOT LOKALNI SKRBNIK.

pa tut tam k mam odstrani/dodaj programe mi gumba odstrani pr msn-ju sploh ne pokaže! ko pa na iskanju napišem msn mi pa najde samo dve bližnici ki jih ne morem zbrisat! kaj bi blo to lahko če kdo kaj ve?!?

hvala! caw

em, sej ti vse lepo pise; msn ti ni crknu ampak mas pac staro verzijo. zakaj bi ga zato hotela odstranit? ampak ce pa res hoces - google :D
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

do
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 18:59, skupaj popravljeno 1 krat.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

~NIA~ napisal/-a:zakaj se eni lahko znajdemo če mamo take napake v ang., eni jim pa slovensk napiše pa ne dojamejo :)

Pac ne razume, ti tut marsicesa nisi dojela u temi o piercingu, tko da ni treba tle zdej pametvat :roll:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

zakaj pa space ne dela..jst dobiti popizditis..tku sm hotla v space neki napisat nujnga, zdej pa kr ne dela...je pa povezava mal drugačna k prejt..se mi zdi da kr počas na live preklaplajo..jzatu ne dela, mogoče?
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

meni vse dela :) :D

sicer sem morala dvakrat poskušati, ampak zdaj vse dela kot bi moralo.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

men pa neče :?
zatu k sm žleht
knedlish
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a knedlish »

ni vedno problem z samim msn-jom, kajti v društvu Microsoft corp. imajo za MSN zelo zastarele serverje in še ne laufajo na kakšnem unix/linux sistemu, kar pomeni, da so zelo nezaščiteni kot počasni in velikokrat je v tem problem. Sploh pa je vsa zadeva zelo "bugasta".
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

knedlish napisal/-a:ni vedno problem z samim msn-jom, kajti v društvu Microsoft corp. imajo za MSN zelo zastarele serverje in še ne laufajo na kakšnem unix/linux sistemu, kar pomeni, da so zelo nezaščiteni kot počasni in velikokrat je v tem problem. Sploh pa je vsa zadeva zelo "bugasta".

:rofl: joj, punca ne pisat takih bedarij! Ko bo Microsoft "na kaksnem unix/linux sistemu" ... no saj nic ne recem, bilo bi zanimivo. In kaksni zastareli serverji, mislim, to da je buggy je res, ampak kako vezo ima pa to z unix like sistemi?!

ohja ... :lach:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
knedlish
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a knedlish »

Poslušaj "punca", zanima te kaj ma veze z unix serverji? Laufaj sama doma server na windowsih in od postavitve samo glej na modemu lucke kako hitro bojo začele utripati, ker so ljudje preh udirali v windows serverje preden so sploh shodili, na drugi strani imas pa unix server (za primer vzemimo OpenBSD 3.2). Od obstoja OpenBSD-ja ni bilo zabeleženega niti enega vdora. Zej pa pomisli z logično razlago, MSN laufa namreč na windows serverjih, ker si pač ne morejo privoščiti laufati sistem konkurenta, in če je windows sistem zrahla vdirajoč še lažje pa DDOSAN, kaj misliš da je narobe ko te kar naekrat vrže vn iz MSN-ja? In ne ni problem to, da se ti polomi noht na levi roki in avtomatsko kliknes "izpisi se".
Odgovori