Tut js se likam...bi se lahk rekl d skor redn...in nimam neki ful uničenih las...mogoče konice en mau... uporablam pa olje za lase...od Klasja...ampak mislim d je tale Tigi za sprobat... kk se pa to nanaša? mislim pustiš gor al .. kk?
lp
ammm.... jst mam keramičnega... prbližno takega k ga majo u frizerskih salonih... k si lahk sam temp. reguliraš.. pač če maš bol močne in take lase daš več če ne pa manj.
sm pa kupla tud tak sprej k si ga na lase pošpricaš preden jih likaš.. in jih zaščiti.. in bol hitro se lase zlikajo in tud več časa ostanejo take....
spelca_marelca napisal/-a:Tut js se likam...bi se lahk rekl d skor redn...in nimam neki ful uničenih las...mogoče konice en mau... uporablam pa olje za lase...od Klasja...ampak mislim d je tale Tigi za sprobat... kk se pa to nanaša? mislim pustiš gor al .. kk? lp
tekočino si stisneš na roke, jo med rokami mal razmažeš, potem pa nanseš na lase in pričneš z likanjem lask
pa vam nič ne ostaja na likalniku. mislim, ko sem jaz takole delala, sem se na koncu že komi zlikala, ker mi je ful tega ko sem dala na lase, se prijel na likalnik. pa mi je frizerka svetovala, nej si dam na mokre lase, normalno posušim in potem zlikam.
oh no, meni se pa prijema in to ful. ko sem si prvič delala sem si mogla celo lase umit, ker so postali ful čudni, ampak takrat sem res ful pretiravala.
ima keramične ploščice. imam pa Philipsa SalonStraight ion. sej drugače sem zelo zadovoljna z njim in jaz mislim da je pravzaprav fora v tistem ko si dam za zaščito gor. mam tist od Schwarzkopfa - got2b. sem v trgovini ful tuhtala kaj bi kupla al to, al uno od Loreala. no pa sem pol to zbrala
uuuuu dans sm si kupla likalnik. od remingtona, ma keramične ploščice + teflonsko prevleko, pa kao ionski je... pa še paro ma. s tremi nastavki je, jada jada jada sm dala 8k pa pou u merkatorju. zdle ga grem pa sprobat
Men je pa en tip enkrat pozim u bofu zastojn zliku lase, k je promoviru nou likalnik in je biu čis hud! Guvoru mi je o njegovih vatih mensezdi da jih ma FUL več kt ostali likalniki....kok majo vaši teh vatou?
spelca_marelca napisal/-a:Tut js se likam...bi se lahk rekl d skor redn...in nimam neki ful uničenih las...mogoče konice en mau... uporablam pa olje za lase...od Klasja...ampak mislim d je tale Tigi za sprobat... kk se pa to nanaša? mislim pustiš gor al .. kk? lp
tekočino si stisneš na roke, jo med rokami mal razmažeš, potem pa nanseš na lase in pričneš z likanjem lask