dd666 napisal/-a:sej to,katero smer bi rada sla si napisala za na prijavnici..In ce nebi bla sprejeta na tisto smer,bi te vrjetno ze obvestili.Tako da,ne se obremenjevat.Vrjamem da bos prisla na tisto ki si hotela
Ja, upam da maš prov in da se tvoje besede uresničjo
Punce, ki grete na fdv...ste že kaj gledle urnik? Ker jst dlje kot gledam urnik manj mi je jasno ... tolk nekih skupin pa podskupin pa nevem še česa...in spljoh nevem kam jst spadam...dooh no...in jst če sm prau razumela si mi sestavljamo urnik 10.avgusta ane?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Hm jst bom jutr mal preučila tale urnik. Sem dons prišla iz morja, tko da si morm mal časa vzet. Sem prejle mal prebrala tisto pismo, ki smo ga dobil, mi ni čist jasn kako pa kaj. Na tutorski dan pa tut ne vem, če bom šla.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
mater kok komplicirajo zadevo no... čist tu mač moje sošolke so kr dobile vpisni list in vse to izpounile doma...me prou zanima kaj bomo mi mogl narest... pa ta nek tutorski dan...kao: kako bo stvar potekala naslednji dan...zdele sam še predtutorski dan morjo narest, da vem kako in kaj bo potekalo na tutorski dan
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...