Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

jagodka, sej bo boljše. boš videla da bo. Ne boš celo življenje jokala za njim, pa spet boš srečno zaljubljena in prepričana da je svet ful lep :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

razumljivo da po enem mescu ne more bit vse zaceljeno. rabiš čas. pa če je to leto, dve, al pa sam pou leta. glavno je to, da prebrodiš.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

Ni da nebi mogla zivet brez njega, jaz nocem zivet brez njega.

Ampak -cudno kot se to slisi, je bla moja odlocitev da greva narazen. Ja, ker je bila razdalja prevelka, pa je blo vse eno samo dolgocasje, kreg, .... Vem da je prav, ampak ... Kaj ce bova oba sla naprej, najine obljube da enkat bova pa res skoz za vedno skupi bojo pa sle v tripm .... Pa sem realen clovek, spet vem da se lahko zgodi karkol, tako meni, kot tudi njemu, AMPAK .... Ker se stekava, ker noro paseva skupi, ampak kraj in cas nista prava. zakaj mora bit tko .... Sej mu privoscim, naj zivi, se najde, zdivja in vse ... pa tudi vesela sem zase ... ampak na koncu, na koncu vsega bi vseeno njega.

Tiiii beda bi se lahko reklo. Ampak saj bo ...jaja :mukkies: Nisem edine, niti ne prva ... Samo saj veste, najlazje bi blo dabi mi en reku (!) bot z njim in ne kompliciri, oz. da on pride do mene in me junasko zgrabi in me ne da. Tko. Pa temu ne bo tako, tako da, ... gremo naprej. :?
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

jap pr men je tut tak..skor en let je že odkar sm ga JZ PSTILA pa ga mam še kr rada..mislm :? ..pa sm že mela enga tipa vmes..sam je biu bl tk..kr za enmal :(
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

ma jz sem dans šla malo s kolegi v kino.. malo bolše je zdaj, ampak vseeno.. fak :/

pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim :cry:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

shaMa napisal/-a:Samo saj veste, najlazje bi blo dabi mi en reku (!) bot z njim in ne kompliciri, oz. da on pride do mene in me junasko zgrabi in me ne da. Tko. Pa temu ne bo tako, tako da, ... gremo naprej. :?

To bi tud jz rada... :/
Pa sem si rekla NE, ... žal itak vem, da on ni tak tip, ki bi lezel nazaj za punco :( jz se pa tud ne bom več spuščala na ta nivo! In sem hkrati žalostna in ponosna, da sem dejansko končno to nardila! Pogrešala ga bom še fuuuul - sploh ker živi tako preblizu mene in vem da sem lahko ćez 5minut pri njemu ;( ... ampak NE! Ne bom objokavala preveč (ker sem že itak prveč prejokala zarad njega) ... in gremo živet naprej, babnce moje! :P
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

SapraVeronika napisal/-a:pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim :cry:

Zbriši ga?
Vem, da je to fuuuuulll težko nardit sam pa najbolj pomaga :nixweiss:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Ja to sm tud jst ga nevem kokrat že zbrisala ampak sem ga kmal tud nazaj prijavla...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

MIGRENA napisal/-a:
SapraVeronika napisal/-a:pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim :cry:

Zbriši ga?

Jaz sm cist ponosna nase..blokirala g-talk, msn...in kr je se tazga. Se ne dam..ze vec kt dva tedna hehe :twisted:
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

to se je men zgodilo, ko se je moj kolega ubiu. 26. junija je blo eno leto odkar ga ni. pa me je par dni po njegovi smrti klicu njegov brat iz te št. jz sm se kr usedla ko sm pogledala na ekran tel.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

joooj bučka js te prov občudujem...
ko pomislm da bi se men kj tazga zgodil se mi že ob misli na to skor zmeša, kaj šele da bi blo res.. občutek nemočnosti, da nebo NIKOLI več.. :grosseaugen:

dobra si, da zdržiš.. vse za vajno punčko!
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

bucka81 napisal/-a::eek: mene je včeraj skor kap! V mobiju imam še vse št. tudi službene in imam napisano tako: njegovo ime+ služba gsm, pa me včeraj kliče njegova sodelavka iz te št. pa se mi njegovo ime izpiše na mobiju :cry: :cry: :cry: ,...čeprav sem se takoj zavedla, da ne more bit on mi je bilo taaaaaako hudo, da moram vseeno ta imena spremenit. Pustila bom samo njegov mobi,...pa čeprav je št. že blokirana in čeprav me niiiikoli več ne bo mogel poklicati :cry: :cry:

ajoj... prav vem kako grozno je to! Kot v starih časih, ko te je poklicu! Bučka, tudi js te občudujem! Kot ogromno drugih, ti stojim ob strani, pa čeprav samo takole preko foruma, blogca, v mislih...
My dreams are my reality...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bučka ne rabiš ga pozabit..v sebi nosiš vajinega otročička najlepši spomin nanj..tega se ne da pozabiti...
bolečina bo s časom milejša, grenkoba bo ostala..vendar nekoč boš lahko stopila naprej s svojo deklico in boš ponosna na svojega mihata..takrat ji pokaži vse poti ki sta jih z mihatom prehodila in vse kar sta skupaj počela..takrat boš našla tisto zadovoljstvo, četudi ne bo jega, bo pa nejvečji spomin nanj s tabo, za večno...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ja je huje ja :(

ker je moj mene pustu, sem prav jezna na njega, pa nase, ker ga imam še vedno rada. tako imam vsaj eno točko, iz katere začneš prebolevati, ko si rečeš da pač očitno nisva bila za skupaj in pika.

kaj pa kej počneš bučka, hodiš v službo? a živiš še doma da vsaj domači malo poskrbijo zate? :bussi:
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

MIGRENA napisal/-a:

Zbriši ga?

ne morem.. tega pa res ne :?
ker če ga zbrišem je useen ker dobim kak sms da mu je žal.. :?
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Zaklenjeno