Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
Ni da nebi mogla zivet brez njega, jaz nocem zivet brez njega.
Ampak -cudno kot se to slisi, je bla moja odlocitev da greva narazen. Ja, ker je bila razdalja prevelka, pa je blo vse eno samo dolgocasje, kreg, .... Vem da je prav, ampak ... Kaj ce bova oba sla naprej, najine obljube da enkat bova pa res skoz za vedno skupi bojo pa sle v tripm .... Pa sem realen clovek, spet vem da se lahko zgodi karkol, tako meni, kot tudi njemu, AMPAK .... Ker se stekava, ker noro paseva skupi, ampak kraj in cas nista prava. zakaj mora bit tko .... Sej mu privoscim, naj zivi, se najde, zdivja in vse ... pa tudi vesela sem zase ... ampak na koncu, na koncu vsega bi vseeno njega.
Tiiii beda bi se lahko reklo. Ampak saj bo ...jaja
Nisem edine, niti ne prva ... Samo saj veste, najlazje bi blo dabi mi en reku (!) bot z njim in ne kompliciri, oz. da on pride do mene in me junasko zgrabi in me ne da. Tko. Pa temu ne bo tako, tako da, ... gremo naprej. 
Ampak -cudno kot se to slisi, je bla moja odlocitev da greva narazen. Ja, ker je bila razdalja prevelka, pa je blo vse eno samo dolgocasje, kreg, .... Vem da je prav, ampak ... Kaj ce bova oba sla naprej, najine obljube da enkat bova pa res skoz za vedno skupi bojo pa sle v tripm .... Pa sem realen clovek, spet vem da se lahko zgodi karkol, tako meni, kot tudi njemu, AMPAK .... Ker se stekava, ker noro paseva skupi, ampak kraj in cas nista prava. zakaj mora bit tko .... Sej mu privoscim, naj zivi, se najde, zdivja in vse ... pa tudi vesela sem zase ... ampak na koncu, na koncu vsega bi vseeno njega.
Tiiii beda bi se lahko reklo. Ampak saj bo ...jaja

Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
ma jz sem dans šla malo s kolegi v kino.. malo bolše je zdaj, ampak vseeno.. fak
pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim

pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim

Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
shaMa napisal/-a:Samo saj veste, najlazje bi blo dabi mi en reku (!) bot z njim in ne kompliciri, oz. da on pride do mene in me junasko zgrabi in me ne da. Tko. Pa temu ne bo tako, tako da, ... gremo naprej.
To bi tud jz rada...

Pa sem si rekla NE, ... žal itak vem, da on ni tak tip, ki bi lezel nazaj za punco

-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: 3milimetre v zraku
- Kontakt:
bucka81 napisal/-a::eek: mene je včeraj skor kap! V mobiju imam še vse št. tudi službene in imam napisano tako: njegovo ime+ služba gsm, pa me včeraj kliče njegova sodelavka iz te št. pa se mi njegovo ime izpiše na mobiju![]()
![]()
,...čeprav sem se takoj zavedla, da ne more bit on mi je bilo taaaaaako hudo, da moram vseeno ta imena spremenit. Pustila bom samo njegov mobi,...pa čeprav je št. že blokirana in čeprav me niiiikoli več ne bo mogel poklicati
![]()
ajoj... prav vem kako grozno je to! Kot v starih časih, ko te je poklicu! Bučka, tudi js te občudujem! Kot ogromno drugih, ti stojim ob strani, pa čeprav samo takole preko foruma, blogca, v mislih...
My dreams are my reality...
bučka ne rabiš ga pozabit..v sebi nosiš vajinega otročička najlepši spomin nanj..tega se ne da pozabiti...
bolečina bo s časom milejša, grenkoba bo ostala..vendar nekoč boš lahko stopila naprej s svojo deklico in boš ponosna na svojega mihata..takrat ji pokaži vse poti ki sta jih z mihatom prehodila in vse kar sta skupaj počela..takrat boš našla tisto zadovoljstvo, četudi ne bo jega, bo pa nejvečji spomin nanj s tabo, za večno...
bolečina bo s časom milejša, grenkoba bo ostala..vendar nekoč boš lahko stopila naprej s svojo deklico in boš ponosna na svojega mihata..takrat ji pokaži vse poti ki sta jih z mihatom prehodila in vse kar sta skupaj počela..takrat boš našla tisto zadovoljstvo, četudi ne bo jega, bo pa nejvečji spomin nanj s tabo, za večno...
ja je huje ja
ker je moj mene pustu, sem prav jezna na njega, pa nase, ker ga imam še vedno rada. tako imam vsaj eno točko, iz katere začneš prebolevati, ko si rečeš da pač očitno nisva bila za skupaj in pika.
kaj pa kej počneš bučka, hodiš v službo? a živiš še doma da vsaj domači malo poskrbijo zate? :bussi:

ker je moj mene pustu, sem prav jezna na njega, pa nase, ker ga imam še vedno rada. tako imam vsaj eno točko, iz katere začneš prebolevati, ko si rečeš da pač očitno nisva bila za skupaj in pika.
kaj pa kej počneš bučka, hodiš v službo? a živiš še doma da vsaj domači malo poskrbijo zate? :bussi:
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
MIGRENA napisal/-a:SapraVeronika napisal/-a:pol pa gledam njegov nick na msnju.. pa nevem ka naj nardim
Zbriši ga?
Vem, da je to fuuuuulll težko nardit sam pa najbolj pomaga
ne morem.. tega pa res ne

ker če ga zbrišem je useen ker dobim kak sms da mu je žal..

Waves of sound they move my body