Drugač pa, meni je blo tko lepo!!!! Že prej sem bila navdušena nad Italijo, zdej pa sem sam še bolj
že delam plane, da grem naslednje leto na jug, jeseni pa mogoče še do Rima in Napolija 
že delam plane, da grem naslednje leto na jug, jeseni pa mogoče še do Rima in Napolija 
Jst tut skupi še z dvema osebkoma premišljujem, da bi šli na en jesenski oz. septembrski trip po Italiji in tole tvoje pisanje me je zdej še prou bolj spodbudilo, da jima težim, da kej zrihtata ...

... pa sej v bistvu ni treba kej dost študirat oz. filozofirat kam... če potegnete čist klasično ruto ljubljana, venezia, padova, bologna, firence, rim, napoli (pompeji) boste imel ogromno za videt... samo amalfsko obalo bi pa jst raje pustila za čisto ločeno potovanje... npr. dopust drugo poletje... ker je škoda če prideš tja že dost naveličan in zmatran in ti je potem bolj kot ne odveč še cjazenje po tistih ozkih cestah...tiasha napisal/-a:Mi smo se nekak navdušli nad Toskano, tko da ...Bomo vidli kako nam bo kej zneslo s časom in tko ... Zato je pa treba kr mal naštudirat tole pot, ker če bi hotl vse vidt bi rabl en mesec časa ...

šejla napisal/-a:Hej a je slisala ktera za Brescio? Full me zanima kolk je kej oddaljena od nase meje,kok je tam..
lolita napisal/-a:smotkA, kako si pa šla na sicilijo in Napoli??? A si šla kar na lastno režijo al s kakšno agencijo???
. Sam je blo vredno. Spali smo v bungalovih, kjer smo nardil totalni raztur, ladja je pa itak že po tko al tko sama žurka.
)
Yazmeen napisal/-a:smotkA, kašne so pa kej plaže pa morje na Siciliji? A je ful umazan pa to?
, en del je pa čist samo pesek... Ob stani drevesa, voda topla. Ful, ful ful fajn no.