đoni je đoni..
u piratih je pa definicija hudga tipa..še z črno je namazan...waaaaaa
pa k tko dostojanstveno stop z ladje k se je glih potopila(prvi del..) we lovee ya đoniiiiiiiiiiiiiii
Če bi se odločla za kakšnega znanga tipčka, bi to definitivno bil Johnny!!! Ker ta mi je pa res HUD!! Da ga kot pirata sploh ne omenjam, z dredi in črno obrobo oči! MLJASK!!! Dobr je biu tut u Čokoladi, Devetih vratih... no, use povsod!!!
Johnny Depp se mi zdi izredno karizmatičen, najbolj mi je bil všeč v filmu Chocolat, je pa dejansko tko neki posebnega, da je bil še v tisten filmu Edvard Škarje kjut. Drugače pa prva liga, kar se tiče igralcev.
Zvoncica napisal/-a:Včasih se mi zdi, da si prav izbira vloge, kjer kao ni privlačen, samo mu ne uspeva
Meni se pa zdi da mu je uspelo biti neprivlačen v samo enem filmu--}Fear and Loathing in Las Vegas. Saj kul pa vse..dokler si ne vzame dol kape pa se mu tak lepo pleša sveti
v 5ek sem gledala pirate...čist zakon sploh đoni je zakon, k je tko sexy namazan, pa še tiste njegovi fegetski gibi...k kr poplesuje pa mal dirigira z rokam...res noro hudo... sploh una scena mi je huda ko laufa pred ljudožerci...ražnjič scena itd...