ja men je blo tut najprej ful smotan pa sm komi kei uste odprla Prvi poljub
-
***mecena***
- Sramežljivka

Moj prvi taprau kiss je biu pa u osmem klasu, z mojim takratnim tipom, s katerim sm bla 3X! Sej sva bla žiučna, k nisva vedla kko to gre, k je blo prvič za oba, sam sva neki pol skp spacala. Sm ga pa js "vodila"
Najlepši kiss je biu pa čist ta prvi kiss z mojim zdejšnjim, prvi dan k sva se dubila, me je pred stolpnco neprčakvan zažvaliu in morm rečt, da sm bla čis očarana in pjana od lubezni-tko kt dons 
Najlepši kiss je biu pa čist ta prvi kiss z mojim zdejšnjim, prvi dan k sva se dubila, me je pred stolpnco neprčakvan zažvaliu in morm rečt, da sm bla čis očarana in pjana od lubezni-tko kt dons 
Prvi pravi poljub sem doživela pri 14-ih letih v 8. razredu. Bilo pa je na rojstnodnevni zabavi ene sošolke. Zgodilo se je čisto spontano. Priznam pa, da sem bila malo pijana.
Vem pa, da mi je bilo fajn in všeč. I love kissing.
Lp,
K.
Vem pa, da mi je bilo fajn in všeč. I love kissing.
Lp,
K.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- SapraVeronika
- Debatorica

- Kraj: in the fairytale
prvi poljub sem dobila v 7. razredu z eno leto starejšim prijatlom. že prej sma bla ful dobra kolega in še zdaj sma. bla sem čist nora na njega in tega poljubčka ne bom nikoli pozabla čeprav je bil prvi in zadni od tega fanta
blo je pa super čeprav nisem mela pojma 
blo je pa super čeprav nisem mela pojma bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
Jst mam svoj prvi poljub v lepšem spominu, k pa prvi sex! Stara sem bla 13 let in ful zalublena v enga fanta, on je bil pa 14. Tko ob večerih smo se zmer zbral na klopcah, pa se družl
Pol me je pa povabu na eno vožnjo s svojmu bmx-om
Bla je že noč, šla sva pa sedet na en travnik in sva se neki pogovarjala...pol se je pa zgodil...ful je blo dobr
Celo noč nism mogla spat od veselja, se mi je zdel, da kr sanjam...no čez čas je bil pol ta tip my fuck buddy.
Pol me je pa povabu na eno vožnjo s svojmu bmx-om
Bla je že noč, šla sva pa sedet na en travnik in sva se neki pogovarjala...pol se je pa zgodil...ful je blo dobr
Celo noč nism mogla spat od veselja, se mi je zdel, da kr sanjam...no čez čas je bil pol ta tip my fuck buddy.-
*chocholate*
- Sramežljivka

Js sm pa prvi poljub dobila od 22 letnega tipa(js sm bla 14)in najprej sm mislna da hoče še kaj več(oba sva bla zloooo pijana
),ker se mi je zdelo precej neverjetno da bi bla ušeč 22letnemu tiplu...potm sm ugotovila da ni tko,ampak useeno se nama ni izšlo-skupi sva bla še 1 mesc pol...
mam pa ga spravljenga u dobrem delu spomina
pa tud tega se spomnem da nism bla ful živčna al karkol(verjetno zarad pijače),sm vem da sm ful več pričakvala od tega poljuba k usi tok zlo govorijo o tem...
useen je blo dobr

mam pa ga spravljenga u dobrem delu spomina
pa tud tega se spomnem da nism bla ful živčna al karkol(verjetno zarad pijače),sm vem da sm ful več pričakvala od tega poljuba k usi tok zlo govorijo o tem...
useen je blo dobr