~NIA~ napisal/-a:js bi ga pa ful grdo pogledala.. se obrlna stran in v jok.. in pol bi mu blo tkoj žou.. ampak ni poti nazaj.. pobrala svoje stvari pa šla domov.. pa magar če bi bla ura 2 zjutri..
~NIA~ napisal/-a:js bi ga pa ful grdo pogledala.. se obrlna stran in v jok.. in pol bi mu blo tkoj žou.. ampak ni poti nazaj.. pobrala svoje stvari pa šla domov.. pa magar če bi bla ura 2 zjutri..
se strinjam z nio..
tudi jaz , čeprav je to vse res če, ker po mojem me ne bi udaru.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
čist odvisn od situacije.če bi me udaru sam zato ker ni mogu brzdat živcev bi mu prec vrata pokazala......če pa bi me klofnu zato k bi bla jst preveč živčna...mislm tko živčna da se nebi hotla oz. mogla umirit....pa bi me narahlo klofnu...to bi mu odpustila...
lajf se mi v pravo smer vrti in praw dobr se mi zdi, če iz tirow kdaj zleti!!!!!!
ZLASAL! stokrat hujš k klofuta, klofuto bi lahk razumela, če bi bilo v primeru ko bi bila čisto histerična pa bi me hotu recimo mal k seb spraviti. Če bi me pa zlasal, pa sam grem