Pretepi med ženskami?!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Pretepi med ženskami?!
Men gre osebno zlo na žiuce č mi kšna grozi oz komu od mojih bližnjih sam itk nimaš nč za nardit k ti pol še pou familije prpele pa tko
?kaj mislte o tem?ste že kdaj vidle,dožvele to?

-
- Komunikatorka
No, čist razumem tvojo poanto.
Poznam eno par takih, ki bi težave vedno najraje reševale s pestmi.
No, meni se to ne zdi način. Da ti recimo katera poskuša groziti, ker si pač skupaj z njenim bivšim fantom in ga boli patak zanjo, ona pa se še kar vsiljuje in podobne situacije. Tudi če bi me katera udarila, se verjetno ne bi spustila tako nizko, da bi ji fizično vrnila, čeprav nikomur ne ostanem dolžna, obrnila bi se in šla, vrnila bi ji pač na drugačen način. Takšnih ljudi ne prenašam.

mislim, da ženske postanejo napadalne, ko nekaj spijejo..drugač pa samo lajajo nekaj..običajno postanejo napadalne ko se gre za "njihov teritorij"torej fant, familija...ampak če bi se kdo spravo na koga od mojih, bi tud jas kaj hitro postala napadalna,pa sem drugače ful miroljubna punčka :angel: ampak na srečo mi še tega ni blo treba
pokličeš policijo pa je mir
ja men gre tud to naživce, ker folk ne zna uporabit besed in se rajš fizično spravi nad nekoga, ki je ponavadi še šibkejši, in drugega ne znajo...
absurd res...
in sploh ženske...ker si rekla njeni kolegici, da je ona naumna (ker je res neumna) pa zdej kar domov pride in te bo pretepla in grožnje in in in...a dej dej, take se samo utiša na tak način, da se jih ne boji in da se jim to pokaže..Pa naj privleče še očka in mamico sabo pa se bodo kregali..pa halo, necivilizirani ljudje so to zame,ker se sploh spuščajo na tak nivo..in sploh še starši ker se gredo kregat zarad ene bearije ker je ena rekla drugi da je budala.....
ma dej, in kaj je zgrešila če se gre potem ona z takim načinom spravljat nate?čist res je budala.......
sama sem se enkrat stepla z žensko, šlo je zarad mojega bivšega, ženska mi je utrujala dve leti in nekrat ko sm bla pijana mi ej počiu filem in sva se steple-sm jo kar fajn namahala pa zlasala in od takrat naprej ej bil mir...
nisem taka, da bi se tepla in imam zlo dolgo mejo prenašanja raznih jadebud...ampak takrat se mi je pa res odpelo...
pri taki stvari se vedno da naredit kej...samo razložiš ji, da če še eno samo zine, da jo boš stožila da še za papir za burek zavit nebo mela več in bo kajkmalu dojela da resno misliš..sam jasno in glasno moraš povedat in se ji upret..ne se bat takih, ker ponavad so jih samo besede..nardit si jih večina nič ne upa...
če gre pa tako daleč da ti res nonstop težijo grozijo, hodijo na tvoj dom ipd...pa samo policijo poklicat...in če maš dost denarja stožit!
folk res nima drugega dela in druge zabave, in se samo še spravlja na druge vsepovsod...
ma kva bi jo jst ej...joooj....kr živc mi potegne k sploh pomislm nato......

ja men gre tud to naživce, ker folk ne zna uporabit besed in se rajš fizično spravi nad nekoga, ki je ponavadi še šibkejši, in drugega ne znajo...
absurd res...
in sploh ženske...ker si rekla njeni kolegici, da je ona naumna (ker je res neumna) pa zdej kar domov pride in te bo pretepla in grožnje in in in...a dej dej, take se samo utiša na tak način, da se jih ne boji in da se jim to pokaže..Pa naj privleče še očka in mamico sabo pa se bodo kregali..pa halo, necivilizirani ljudje so to zame,ker se sploh spuščajo na tak nivo..in sploh še starši ker se gredo kregat zarad ene bearije ker je ena rekla drugi da je budala.....
ma dej, in kaj je zgrešila če se gre potem ona z takim načinom spravljat nate?čist res je budala.......
sama sem se enkrat stepla z žensko, šlo je zarad mojega bivšega, ženska mi je utrujala dve leti in nekrat ko sm bla pijana mi ej počiu filem in sva se steple-sm jo kar fajn namahala pa zlasala in od takrat naprej ej bil mir...
nisem taka, da bi se tepla in imam zlo dolgo mejo prenašanja raznih jadebud...ampak takrat se mi je pa res odpelo...
pri taki stvari se vedno da naredit kej...samo razložiš ji, da če še eno samo zine, da jo boš stožila da še za papir za burek zavit nebo mela več in bo kajkmalu dojela da resno misliš..sam jasno in glasno moraš povedat in se ji upret..ne se bat takih, ker ponavad so jih samo besede..nardit si jih večina nič ne upa...
če gre pa tako daleč da ti res nonstop težijo grozijo, hodijo na tvoj dom ipd...pa samo policijo poklicat...in če maš dost denarja stožit!
folk res nima drugega dela in druge zabave, in se samo še spravlja na druge vsepovsod...
ma kva bi jo jst ej...joooj....kr živc mi potegne k sploh pomislm nato......

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
allessya napisal/-a:...vrnila bi ji pač na drugačen način. Takšnih ljudi ne prenašam.
Jap, to se da tud drugač narest.

Se že potrudiš pa kako drugače osramotiš osebo - in my opinion bolj učinkovito.

Sicer pa...hja...sej je tud mene že kdaj prijel, da bi koga nabutala, spraskala, spotaknila

punchka napisal/-a:ja sem že slišala za take, sam kar ne morem verjet. ženske pa pretepi?! omg, kam gre ta svetna drugi strani pa moški čist poženščeni, nežni
kok ne maram tega, da se je med spoloma zadnje čase vse okol obrnil
se popolnoma strinjam

in ja, se mi je že velikokrat zuni zgodil da mi je kakšna kej zasikala, pa sem ni pač nazaj, stepla se pa nazadnje v osnovni šoli.
-
- Sramežljivka
ok....pretep med puncami .....mal čudno ja da punce postajajo veliko bol agresivne kot fantje.....jaz stepla sem se že s punco in to nazadnje v vrtcu...keer mi je vzela skiro,ki je bilo moje...sej bi ji jo posodila ampak neeee ni me lepo uprašala poleg tega me je pa še plunla in rekla da je ona najlepša
...ja to je bilo pa tut use....kar se pa tiče tega pa jz znam z besedami dovol povedat tako da mi pesti ni treba uporabljati...učasih me to tut nese,ker sem menda preveč derektna in tako velikokrat pridem v kašen besedni konflikt 

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
-
- Sramežljivka
*_nincy_* napisal/-a:ok....pretep med puncami .....mal čudno ja da punce postajajo veliko bol agresivne kot fantje.....jaz stepla sem se že s punco in to nazadnje v vrtcu...keer mi je vzela skiro,ki je bilo moje...sej bi ji jo posodila ampak neeee ni me lepo uprašala poleg tega me je pa še plunla in rekla da je ona najlepša...ja to je bilo pa tut use....kar se pa tiče tega pa jz znam z besedami dovol povedat tako da mi pesti ni treba uporabljati...učasih me to tut nese,ker sem menda preveč derektna in tako velikokrat pridem v kašen besedni konflikt
hahahahaha
ker post
kar bi rd reku
ženske ste itak bolše z besedami
plus vaše telo ni narjeno za fajtanje pa raznorazno klofanje
tko da vam je brezveze. ne bom reku da je to primitivno, je pa mogoče to dejanje k ga nekdo nardi ko mu kaj drugega več ne preostane
Sem že večkrat doživela kje na kašni zabavi da so se ženske pretepale-ponavadi vedno pijane in zarad kakšnih tipov ki so se na koncu vsem skupaj samo smejali. Osebno se mi zdi da se da vse z besedami rešit, pretepanje pride v upoštev samo, če besede ne zaležejo. Recimo čeprav sem proti, da bi se kakšna spravila na mojega tipa ali pa naprimer sestro in tudi po pogovoru nebi odnehala, bi ji zagotovo eno primazala.
Upam pa, da do tega ne bo nikdar prišlo
Upam pa, da do tega ne bo nikdar prišlo

Angels fall first...