ne, mislm da sm se ful navdusevala nad Diorjevim Pure Poison parfumom, pol sm pa neki sm spalamudila pa je tole ratal

baby girl napisal/-a:zakwa sm babygirl??..hm...hja no baby boi ne morm bit ne?zato sm pa baby girl....naughty girl mi je pa ze naughty grl spelala.....hihi sj se hecam
![]()
sicr pa me klicejo vevericka ampak to itq d ne morm dat pod nick...
Poison Girl napisal/-a:bla sm mlada pa neumna...
ne, mislm da sm se ful navdusevala nad Diorjevim Pure Poison parfumom, pol sm pa neki sm spalamudila pa je tole ratalin ne, ni mi vsec
![]()
tjaskaaa napisal/-a:ime mi je tjaša-zato potem tjaska..mau zafnano..trije a-ji pa zato,ker sm enkrat douuug nazaj šla na irc..in me je ene 6 prjatlou pozdravlo in vsi so naključno napisal tjaskaaa...s tremi a-ji pač..in potem sm si dala tjaska+aa in to je tko ostal:) tjaskaaa
purple_rain napisal/-a:Poison Girl napisal/-a:bla sm mlada pa neumna...
ne, mislm da sm se ful navdusevala nad Diorjevim Pure Poison parfumom, pol sm pa neki sm spalamudila pa je tole ratalin ne, ni mi vsec
![]()
A zamenjaš?Poison bi pasal z mojim imenom nekak.. Mi je pa všeč tvoj nick, d'oh.
Jogurt 3,2 napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:jagodka85.... jagodka---- rada mam jagode... 85--- letnica rojstva...
sej samo za to 85 mi ni blo jasn kaj s tem mislš