shyama napisal/-a:za tuširat balea mango, za mazat pa balea body butter mango
Jaz tudi. In pol full dolgo dišim po mangotu. Drugač mi je pa najljubši tudi mleko za telo od athena- z vonjem cimeta in melone. Pa tud od aqualine so mi ful hudi.
kje se pa da kupit ta z vonjem cimeta? jst sm nora na cimet in ga še nikjer nisem zasledila.
Sploh si ne predstavljam, da se po tuširanju ne bi razvajala z mlekom za telo. Že od 15. leta ga uporabljam vsak dan. Najraje imam od Nivee z mandljevim oljem in ga tudi večino časa uporabljam. Ko mi paše sprememba, pa je najboljši od Dove s svilo, od Garnier Body cocoon, od Afrodite z mandljevim oljem. En čas sem imela od Bodysilk kremo za telo s kakavovim maslom - nekaj najboljšega za kožo, omamen vonj in naredi žametasto kožo, nažalost pa te kreme nikjer več nimajo.
jst pa obozujem vso adidasovo kolekcijo...
drgac mi je pa tud palmolive z mandljevim oljem vsec, kar pa se mleka tice, mam pa od oriflame-a neko zadevo, k ma ful meda notr... res nardi ful mehko kozo...
ful mi je všeč palmolive...kaki kokos al pa podobni slatki vonji mleko za telo pa sem si od avona zaj naročla pa bom vidla če bo ok, diši po breskvi drugače pa mam puma pa adidas, pa sta tut super
Ker ne morem uporabljati navadnih mil za tusiranje, uporabljam tista za dojencke.. trenutno.. Johnsonov gel za tusiranje In mi zelo pase..
Glede mleka je podobno, le da sem zdaj probala L'ocittanovo mleko.. Magnolija in mi na kozo pase.. pa tudi disi in vpije se lepo pa koza je fajn prijetno mehka..
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
Moji kozi skoraj vsak gel za tusiranje in mleko za telo pase pa vseeno rada vzamem mau boljse zadeve..zdaj cakam, da dobim milo od Avona, me prav zanima kako bo
jst mam rada kej na bazi mleka....varjanta milk&honey (palmolive,fa)
al pa če gremo na malo dražje: roberto cavalli gel za tuširanje&kremica za po tuširanju
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]