bolhica napisal/-a:jb jo delat poslala..nej si sama plača uizpit, bi pa dgrač gledala na vse. je tko?
Afkors...sej jst tut pr fotru delam in sm si že cppje in prvo pomoč sama plačala, republiške tut...atek bo plačau prvih 20 ur...ostalo pa jst... kok sm jst pridna punca Dooooooooh...morš bit pa talent da jih 100 nabiješ
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
aja kr vidm da se razumeš z inštruktorjem, to se maš še fino..sam začele ti bojo morit tiste ure med 20-30 ker ti bo vse presedal, edin, če maš res tko dobrga inštruktorja..ogledala..pa vs šit..faaaaaak..
Ma inštruktorji pr nas so carji, res. Full vse na šalo obrnejo, pa pr izpitu ti full pomagajo...signale ti daje z rokami, če kaj narobe narediš. Jst se kr veselim vožnje pa pogovora z inštruktorjem tut...k ma take da adijo...
Lih učeri k je en stric šou proti meni (peš) pa ni bilo pločnika je reku: ojoj...stric bejži stran, če neb rad da te po haubi pelemo okol
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
o hudoooooooo...to ti pa tzavidam da maš takga inštruktorja ker je to čist dddrugač..ker mene je moj tolk znerviru, da sm že zamenala levo pa desno .. fak.. am..ja pr nm mamo tud enga tkaga k te kr za en dan pelje na morje pa take..kamr si želiš..u kermu meswtu pa delaš glavno??
Lol....hahaha...križišča? semaforji? tega je bol malo pri nas no... v bistvu recimo, da mamo bol na izi križišča...no ja, zdj je mal bol zajebano, ker taglavn most renovirajo in mamo obvoznico...torej moraš it še po večjih vaseh, da prideš do cilja
bolhica napisal/-a:ja ne gre mi..ker je VEČ pravilnh odgovorov pa nism zj u prvo k grem..šiiiiit .. u četrtk jih mam..
doh zdj pa sploh več ne vem na kaj misliš... ker mamo mi drugačna imena za vse to... a to zdj misliš na cppje al na republiške...tisto k se plača 7 čukou?