Izpit za avto
- **SiMoN@**
- Kofetarica
ja jst sm pa že proti koncu izpita..nardila ms že vse, sam pavziram zarad telih občinskih..ful mi bo težko menjat inštruktorja, ker me bo ta grdo gledou..vem, da je to najmn kr se lahko sekiram..sam a nej grem kr tja pa ga zamenjam? ker je res ja..nism skoncentrirana? pa se mi pred glavno vožnjo splača menjat??
**SiMoN@** napisal/-a:jst o tem resno razmuišljam sm če tko pogledam sm nekak na sredini izpita pa se mi ne splača..sm kaj vem..premal sm odločna..ne morem si rečt dej druzga vzem ta ni dober...k je pa res dosaden pa kr neki jauka pa po bosansko tolče..
Simona jaz bi na tvojem mestu menjala...1x na teden voziš to je fulll malo...in to se ti bo samo še vleklo v nedogled,če bi vozila vsaj 3x na teden bi bilo ful bolje pa še ne moreš pozabiti...tko bi izpit mela kmalu narejen....
SREČNO...ko bo pa glavna pa povej da bomo pesti držal...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
bolhica napisal/-a:ja jst sm pa že proti koncu izpita..nardila ms že vse, sam pavziram zarad telih občinskih..ful mi bo težko menjat inštruktorja, ker me bo ta grdo gledou..vem, da je to najmn kr se lahko sekiram..sam a nej grem kr tja pa ga zamenjam? ker je res ja..nism skoncentrirana? pa se mi pred glavno vožnjo splača menjat??

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
- **SiMoN@**
- Kofetarica
ja sej sm rekla da jst bi izpit nekje v avgusta rada mela že v roki pa govori cel čas da ga bom mela(ja k***c od kokle
) sej pravm..če bi jst sm pr njemu vozila in nč doma vsak dan po 2 uri ne bi mela pojma o vožnji! pa mam kr neki ur..amtr je pameten..sm fotr prav da je pa bolš vztrajat tle kjer sm začela..jst sm že čist zmešana!

mene je tud čist uničl, za vsako malenkost se dere, pa k sama vidm pa sama presodm, da nism anrdila ne vem kašnga zločina..pa res me je vzratno učil vozt sam parkrat pa se dere koko to da ne znam..kaj šele parkirat..kreten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pol me pa usk dan kliče na telefon, kdaj bom šla občinske pisat..ja tip je totaln psiho?? a ga ne plačujem jst sam za ure k jih nardiva? ne pa da mi je drug fotr??
- **SiMoN@**
- Kofetarica
ja sej če pa teh občinskih ne boš v prvo nardila bo pa cel kaos..s pratelco istočasno delamo izpit pa ona ma druzga instruktorja(ista avtošola) pa ona ma isto ur in se že uči parkirat, jst pa eno in isto furo vozm..po isti cesti..sej na začetku sm govorila da je car da je ok se ne dere...zdejj pa spreminjam mnenje..
Jst sm tut začela vozit...danes je bila že 2. ura...wiiiiiiii... ful sm zadovolna...inštruktror je ful uredu, ko naredim napako me itak popravi pa reče kaj morm naredit, pa vse skup na šalo obrne... pa k ena baba je...vse hoče vedet
uglaunem...ful d best.
Že prvo uro sm kr po cesti furala ... pa čeprou do učeri nikol kluča nism obrnila v avtu...doooooooh
Aja...pa pr nas je ura 5500 sit...
I will lajk bankrot doživela...doooh

Že prvo uro sm kr po cesti furala ... pa čeprou do učeri nikol kluča nism obrnila v avtu...doooooooh

Aja...pa pr nas je ura 5500 sit...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
bolhica napisal/-a:ja, sjt mam tud kr 52oo an .. pa upam da čimmn ur naberem..je pa mela moja tmala sestrična tak strah pred autm pa to, da je nabrala 1oo ur!!! da je šele začela se prpraulat na glavno vožno...
whaaaaaaaaaaaaaaat? 100 ...a ti to resno? pa kva ona dnar serje

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
ja evo pa ti govorim resnico!! mene je tud na rt vrgl k sm to slišala, sam baba je res tupa (sori lih moja sorodnca pa tko o njej govorim)..sam res je mela scene, da je še men usa happy razlagala koko je že z izpitam šla s koelgico nekam u klanc pa ji je lih crknu auto, pol pa ni upala spelat?? dooohh...pa res izpit!?!? pol sta pa šle enga tipa tm poklicat da jima ga gor na klanc sprau oz. spele iz klanca..groza..pa to je blo njej še smešn??
ja sj..pr nm tud 30 ur pa je čist dost..no ponavad 35 če je vse po sreč..jst jh mam zdj s šolsko vred 30..tolk da se bližam cifram..
res so dal teli sorodniki moji za njo skor miljon če tko gledaš..
ja sj..pr nm tud 30 ur pa je čist dost..no ponavad 35 če je vse po sreč..jst jh mam zdj s šolsko vred 30..tolk da se bližam cifram..
res so dal teli sorodniki moji za njo skor miljon če tko gledaš..